Financiële adviseurs – een bevestiging om het inkomen te verhogen

Financiële adviseurs – een bevestiging om het inkomen te verhogen

Als u zich in de beginjaren van een carrière als financieel adviseur bevindt, vermoed ik dat u meer inkomsten wilt toevoegen aan uw financiële planningspraktijk, wat neerkomt op meer geld op uw bankrekening.

Hier bied ik een bevestiging aan die ik vele jaren geleden heb gemaakt, toen ik financieel adviseur was bij American Express. Het gaat als volgt:

“Ik verdien nu meer geld dan ik ooit zou kunnen wensen door mijn vaardigheden en expertise als financieel adviseur.”

Klinkt niet wereldschokkend, maar de resultaten waren behoorlijk indrukwekkend.

Dit is waarom de bevestiging resulteerde in bijna verdubbelde financiële planningskosten in één jaar: omdat ik het honderden keren per dag herhaalde, en ik het minstens 25 keer per dag opschreef.

Ik weet dat dat veel klinkt, maar dat is het niet. Na een tijdje raakte ik eraan gewend. Het werd een tweede natuur. Het stond in mijn geest en is daar nog steeds verankerd tot op de dag van vandaag, jaren nadat ik het heb gemaakt.

Een van de effecten was dat ik een ander soort energie uitstraalde, een energie die werd opgepikt door klanten en potentiële klanten. Het was een lucht van meer geld verdienen. En ik straalde het meer en meer uit naarmate ik de bevestiging voor mezelf herhaalde.

En elke keer dat ik het schreef, raakte het dieper in mijn geest opgesloten, daarom schreef ik het minstens 25 keer per dag.

Probeer het zelf. Je kunt deze affirmatie gerust gebruiken, of een andere van je eigen ontwerp en creatie.

Waar het om gaat is dat het krachtig voor je is, en dat je het honderden keren per dag voor jezelf herhaalt en dat je het minimaal 25 keer per dag schrijft. Na ongeveer 2-3 weken van gerichte aandacht en intentie op je affirmatie, zul je een verschuiving ervaren.

Veel plezier ermee en veel succes!

Bron: Valerie Love

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie