Financiële fitheid voor de rest van je zomer

Financiële fitheid voor de rest van je zomer

De zomer is halverwege en het warme weer, BBQ’s en vakanties hebben waarschijnlijk al een deuk in uw budget gelegd. Het is een perfect moment om uw gelddoelen opnieuw te evalueren door uw voortgang tot nu toe bij te houden. Het is belangrijk om proactief te blijven over te hoge uitgaven door slimme benaderingen uit te voeren die u financieel fit houden voor de duur van de zomer.

Bekijk uw huidige zomerbudget

Na een maand in het zomerseizoen, blijft uw budget stabiel? Het is altijd verstandig om uw huidige uitgaven te herzien om te bepalen waar u kunt bezuinigen. Het is duidelijk dat mensen in de zomer meer uitgeven, dus het is belangrijk om deze grotere uitgavengebieden in uw budget op te nemen. Evalueer uw terugkerende uitgaven door uw debet- en creditcardactiviteiten te analyseren. Als u betaalt voor items of services die u nooit gebruikt, doe ze dan weg. Zo heb je meer over voor je eindejaarsplezier!

Beoordeel uw schuld

Wees eerlijk, was een van uw goede voornemens voor het nieuwe jaar om uw schuld af te betalen? Vervaagde die gedachte, zoals de meesten van ons, snel? Als u dit bent, wordt het tijd dat u een eerlijke evaluatie van uw schuld doet. Voel je je een beetje schuldenmoe of ben je op weg om je schuldenvrije doel te bereiken? Als je het doel van het afbetalen van je schuld onder het tapijt hebt geveegd, is het misschien tijd om te onthouden waarom het voor jou persoonlijk belangrijk is om uit de schulden te komen. Wat zijn jouw visies voor de toekomst? Hoe ziet je leven na schulden eruit? Als dat het leven is dat u wilt, begin dan met het verhogen van uw betalingen met slechts $ 5, wat een geweldig algemeen effect kan hebben zonder uw zomerplannen in het gedrang te brengen.

Energiekosten verlagen

Probeer in de zomer zoveel mogelijk energiekosten te besparen. Grill allereerst vaker buiten. Dit zal het aantal gebruikte vaat en het aantal vaatwasprogramma’s verminderen. Schakel de binnenverlichting uit en vertrouw op natuurlijk zonlicht. Als het buiten te warm is, sluit dan de jaloezieën om het binnen koel te houden. Geef de planten water met een gieter in plaats van de slang te laten lopen en probeer kleding buiten aan een ouderwetse waslijn te drogen om het gebruik van de droger te vermijden.

Profiteer van de zomeruitverkoop

Er zijn een heleboel verkopen tijdens de zomermaanden die u kunnen helpen besparen. Vooral eten kopen kan zwaar zijn voor uw budget. Haal het meeste uit uw geld door winkelcoupons te gebruiken en de circulaires van uw plaatselijke winkel te controleren. We raden aan om Flipp te gebruiken, een gratis applicatie waarmee u alle winkelcirculaires in uw omgeving kunt verzamelen. Met deze app kun je elke week 20-70% besparen op je boodschappenrekening.

Grijp de kracht van oude en afgeprijsde cadeaubonnen

Wanneer heb je voor het laatst je portemonnee opgeruimd en oude cadeaubonnen gevonden? Deze kunnen u helpen uw zomerse diners of winkelen tijdens uw vakantie aan te vullen. Je weet dit misschien niet, maar je kunt cadeaubonnen kopen met korting. Raise.com kan u op twee verschillende manieren helpen geld te besparen:
– U kunt uw oude of ongewenste cadeaubonnen verkopen voor contant geld, dat vervolgens kan worden gebruikt voor uw zomeractiviteiten.
– Je kunt cadeaubonnen met korting kopen bij meer dan 4.000 retailers

Als je vastzit voor geld Hussel wat extra geld op

Als uw zomerplannen uw budget hebben verwoest, wat dacht u ervan om wat extra geld bij elkaar te krijgen. Wat als je een kamer in je huis verhuurt op Airbnb. U kunt op honden passen voor honden door te adverteren op dogvacay.com, of rijden voor een ritdeelservice. Dus stop met klagen dat je geld tekort komt. Wees creatief en gebruik de opties die op je wachten.

Contant gebruiken

Het is erg handig om je kaart overal mee naartoe te nemen. Onderzoek toont aan dat het gebruik van contant geld als uw favoriete betaling uiteindelijk het bedrag dat u uitgeeft met 12 – 18% bepaalt. Elizabeth Jenkins, een expert op het gebied van hard geld lenen, stelt voor dat u uw contante budgetten in wekelijkse enveloppen stopt. “Heb een envelop voor wekelijks eten, entertainment, benzine, huur/hypotheek. Je zult je schuldig voelen als je geld uit de enveloppen haalt voor ongerelateerde uitgaven.”

Uitgaven anders bekijken

Geld uitgeven kan verslavend werken. Wat dacht je van ’tijd’ besteden aan dingen in plaats van geld aan dingen uit te geven. Concentreer u op activiteiten die uw welzijn vergroten in plaats van materiële zaken te kopen en te verzamelen. Start bijvoorbeeld een beweegprogramma; een hobby zoeken of werken aan het upgraden van uw huis. Met andere woorden, steek uw energie in projecten die u misschien wat geld kosten, maar die gunstiger zijn voor uw huis of gezin.

Je kunt niet te rigide zijn met je geld. Het moet zich zeker aanpassen aan je leven. De zomer is half voorbij, dus begin met het in kaart brengen van de rest van de zomer, zodat je kunt voorkomen dat je te veel geld uitgeeft en jezelf dieper in de schulden graaft.

Bron: Patrick Redo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie