Financiële hulp van de universiteit – de kansen in uw voordeel stapelen

Financiële hulp van de universiteit – de kansen in uw voordeel stapelen

Als je van plan bent om naar de universiteit te gaan, dan is een van je grootste zorgen waarschijnlijk hoe je ervoor gaat betalen. Zoals u weet, zijn schulden tegenwoordig een enorm probleem voor universiteitsstudenten, vooral voor degenen die privé-instellingen bezoeken waar persoonlijke schulden gemakkelijk kunnen oplopen tot meer dan $ 100.000. Vanwege de schuldenproblematiek is financiële hulp van de universiteit een grote zorg voor de betrokkenen, aangezien er in de loop van vier jaar veel geld wordt uitgegeven en er maar heel weinig binnenkomt. Financiële hulpkantoren van universiteiten kunnen studenten echter soms helpen. Als je echter al op de universiteit zit, loop je waarschijnlijk al een heel eind achter.

Geloof het of niet, een van de beste strategieën voor financiële hulp aan universiteiten – vooral als je naar een privéschool gaat – is om zoveel mogelijk beurzen te krijgen. De reden is natuurlijk dat beurzen aantrekkelijker zijn dan leningen, omdat het gratis geld is dat nooit hoeft te worden terugbetaald.

Wat is op behoeften gebaseerde financiële hulp?

De meeste hogescholen bieden op behoeften gebaseerde en op verdiensten gebaseerde financiële hulp. Hulp op basis van behoeften is meestal gebaseerd op het inkomen van uw ouders, inclusief het aantal broers en zussen, aangezien van uw ouders wordt verwacht dat ze helpen betalen voor uw onderwijs en het onderwijs van uw broers en zussen. Zelfs als je ouders niet meebetalen aan je opleiding, gaat het systeem ervan uit dat ze dat wel doen.

Wat is op verdiensten gebaseerde financiële hulp?

Op verdiensten gebaseerde financiële hulp is gebaseerd op je cijfers en je activiteiten op de middelbare school. Particuliere hogescholen zullen eerder grote op verdiensten gebaseerde beurzen toekennen dan openbare hogescholen, aangezien particuliere scholen meestal donoren hebben die beurzen in hun eigen naam doneren of bijdragen aan een bepaald studiebeursfonds. Deze institutionele beurzen kunnen jaarlijks tot ten minste de helft van het collegegeld dekken.

Wees niet bang om financiële hulp van de universiteit te zoeken in de vorm van beurzen uit onverwachte plaatsen. Zoek in je woonplaats naar verschillende maatschappelijke organisaties die beurzen aanbieden, zoals de Knights of Columbus of de Humane Society. Hoewel gemeenschapsorganisaties misschien niet in staat zijn om de duizenden die nodig zijn voor uw studiebeurs bij te dragen, helpen alle kleine beetjes, vooral wanneer het niet hoeft te worden terugbetaald.

Is er federale hulp voor financiële steun van de universiteit?

Ten slotte, als studiebeurzen en je spaargeld niet genoeg zijn om je studiekosten te dekken, moet je waarschijnlijk een studielening aanvragen. Vul eerst de federale aanvraag voor studiefinanciering (FAFSA) in om de federale leningen te controleren waarvoor u in aanmerking komt. Iemand bij de financiële hulpdienst van uw universiteit kan u adviseren welke leningen het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke omstandigheden en wanneer u met uw terugbetalingen moet beginnen. Onthoud dat hoewel het vooruitzicht om te betalen voor de universiteit eng kan zijn, het nog steeds een van de beste investeringen is die je ooit zult doen.

Bron: Huntley Palmer

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie