Financiële offshore boekhouding

Financiële offshore boekhouding

Financiële onderneming met activiteiten in India en Dubai, sinds de oprichting hebben OTL’s tot doel de boekhoudkundige kosten te verlagen en de operationele efficiëntie te verbeteren door middel van onze uitgebreide financiële en boekhoudkundige diensten.

(OTL – Offshore Traveloggistis) is bedacht met een duidelijke visie om reisorganisaties te helpen hun bedrijfsprestaties te maximaliseren door middel van kosteneffectieve F&A-services, waaronder offshore-boekhouding en procesautomatisering. OTL is gespecialiseerd in reisboekhouding

Offshore boekhouding:

Het bijhouden van een boekhouding terwijl u aan de wettelijke vereisten voldoet, is een van de grootste pijnpunten van kleine en middelgrote bedrijven.

50% Tijdsbesparing | Bespaar tot 50% op uw F&A-kosten. Financiële boekhouding

Het belangrijkste is dat we door onze waardegedreven aanpak uw huidige praktijken, processen en systemen nauwkeurig onderzoeken om de belangrijkste gebieden te identificeren die procesautomatisering vereisen en u helpen uw financiële transformatiedoelen te realiseren terwijl u het budget onder controle houdt.

In de zeer competitieve zakelijke omgeving van vandaag staan ​​financiële hoofden onder constante druk om meer te doen met minder. Het benutten van onze diepgaande domeinexpertise is een algemeen waargenomen feit dat financiële voorzichtigheid een noodzakelijk kwaad is in elke bedrijfsorganisatie. Behalve dat het duur is om te beheren, is het ook behoorlijk tijdrovend.

Het heeft geen zin om te ontkennen dat de bedrijfseigenaren het meestal een uitdaging vinden om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, aangezien ze zichzelf bezig houden met het innen van betalingen van klanten, het faciliteren van betalingen aan leveranciers en het beheren van andere financiële aspecten van hun onderneming.

Door hun boekhouddiensten te delen, kunnen de bedrijfseigenaren hun focus echter herwinnen en kunnen ze zich concentreren op de kernelementen van hun bedrijf. In de hedendaagse zakenwereld is boekhouding zo’n activiteit die kan worden gedeeld met virtuele CFO-serviceproviders.

Flexibiliteit- Met onze gedeelde CFO-services kunnen bedrijven een CFO voor lange of korte duur behouden op basis van de zakelijke vereisten, of dit nu tijdelijk, projectmatig of doorlopend is.

Kostenefficiëntie- Het helpt bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren in vergelijking met een salaris van zes cijfers en voordelen die doorgaans worden geassocieerd met het in dienst houden van een fulltime CFO.

Financiële expertise- Als hooggekwalificeerde financiële functionaris biedt een gedeelde CFO belangrijke richtlijnen voor verschillende aspecten met betrekking tot de financiële en boekhoudfuncties van uw bedrijf.

Nauwkeurige financiële overzichten- Door uw financiële overzichten te laten opstellen onder begeleiding van een zeer ervaren CFO, kunt u er zeker van zijn dat uw overzichten nauwkeurig en foutloos zijn.

Strategische financiële begeleiding – geef inzichtelijk advies aan bedrijfseigenaren over zaken met betrekking tot financiële planning, bedrijfswinstgevendheid en groei, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen

Adres:

INDISCHE KANTOOROperationeel kantoor: 33, Tharani Nagar, Pommanapalayam, Vadavalli, Coimbatore

Geregistreerd adres: F2, Vijay Sairam Flat, 5 College Road, Pazhavanthangal, Chennai 600 114

Telefoon: +91 999 560 1190

E-mail: info@otlIndia.in

KANTOOR DUBAI

Adres: M-09, Mezzanine, E Block, Al Owais Building.

E-mail: info@otl.services,

Bron: Sha Hashim

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie