Forbes Africa – Informatie, ideeën en technologieën leveren die de wereld veranderen

Forbes Africa – Informatie, ideeën en technologieën leveren die de wereld veranderen

Gestart door BC Forbes en Walter Drey in 1917, wordt Forbes Africa gepubliceerd als een tweewekelijks tijdschrift. De oorspronkelijke naam van het tijdschrift was Forbes: Devoted to Doers and Doings. De huidige hoofdredacteur is Steve Forbes en de CEO is Mike Perlis.

In die tijd was BC Forbes een financiële columnist voor Hearst-kranten en Walter Drey was de algemeen directeur van het tijdschrift van Wall Street. Terwijl BC Forbes hoofdredacteur werd, werd Walter Drey vice-president van BC Forbes Publishing Company. Sindsdien is de uitgeverij vastbesloten een familiebedrijf te zijn, met het hoofdkantoor in New York City, waar ook al zijn belangrijkste concurrenten hun voeten hebben.

Forbes is een van de weinige tijdschriften met originele artikelen over verschillende onderwerpen, waaronder: financiën, beleggen, marketing en industrie. Naast het eerder genoemde, bevat het Forbes Africa-magazine ook artikelen over technologie, wetenschap, communicatie en recht.

Forbes staat bekend om zijn lijsten en ranglijsten, inclusief lijsten van de rijkste Amerikanen (de Forbes 400); en ranglijsten van ‘s werelds beste bedrijven (de Forbes Global 2000). Een van die lijst die onlangs is vrijgegeven, is de Forbes Africa-tijdschriftlijst van de 50 rijkste Afrikanen 2013; waar de Nigeriaanse industrieel Aliko Dangote op nummer 1 staat, met een nettowaarde van $ 20 miljard.

De missie van Forbes Africa is “Waarde creëren en mensen empoweren door het zakelijke verhaal van Afrika nauwkeurig en gepassioneerd te vertellen – eerst.” Het wordt gedistribueerd in Zuid-Afrika, Nigeria en Kenia.

Naast het aanbieden van onderwerpen als “The World’s Most Powerful People”, “Global High Performers” en “The World’s Billionaires”, bevat het tijdschrift ook verschillende onderwerpen uit het hele continent, waar nodig met relevante inhoud van partners in de VS .

Het tijdschrift maakt de verbinding vanuit verschillende patronen en onderzoekt verder dan het voor de hand liggende, om inzichten van een heel ander soort te geven. Dit levert scherpe, diepgaande en boeiende verhalen op, geschreven door experts die vanuit een Afrikaans standpunt naar mondiale en binnenlandse problemen kijken.

Forbes is bekend komen te staan ​​als een mediamerk dat alle interessante dingen documenteert en zaken, cultuur, innovatie, leiderschap, politiek, entertainment en technologie aanmoedigt. De onderscheidende factor voor Forbes is hun speciale toegang tot alle machtigste mensen ter wereld; die game changers en influencers zijn in opkomende industrieën over de hele wereld.

Sinds 1917 biedt het tijdschrift Forbes wereldleiders in het bedrijfsleven nuttige strategische inzichten in de zakenwereld. Een deel van het Forbes-initiatief is om in hun agenda verhalen op te nemen van gevierde mensen die de wereld ten goede veranderen: Oprah Winfrey, Bill Gates, Christine Lagarde, Jack Dorsey en meer.

Forbes is een iconische status in het lexicon van de Amerikaanse media en een enorm succes in zowel gedrukte als digitale formaten vanwege zijn brede redactionele lens. Het tijdschrift heeft de manier veranderd waarop inhoud wordt gemaakt, verspreid, gelezen en gedeeld via hun unieke platforms van gedrukte, digitale en mobiele producten. Het digitale tijdschrift Forbes Africa en alle andere e-magazines van Forbes hebben de laatste tijd een verhoogde groei doorgemaakt. Het is nu zoveel gemakkelijker om uw digitale exemplaar van Forbes Africa mee te nemen in plaats van een papieren tijdschrift. Het digitale magazine blijft altijd en overal toegankelijk op je mobiele apparaat en biedt je interactieve content on-the-fly.

Er zijn tal van opties als het gaat om mobiele apparaten en hun besturingssystemen, waaronder: iOS, Android, Windows en Symbian; je hebt ook de mogelijkheid van internet en de kiosk-apps die worden gebruikt om de tijdschriften te downloaden en te bekijken zijn er genoeg. De meeste apps zijn gratis te downloaden voor de gebruiker, die alleen hoeft te betalen voor de abonnementen op de tijdschriften die hij kiest. Sommige apps zijn gratis voor gebruik door de uitgever, die de gebruiker vervolgens competente prijzen kan aanbieden.

Stap op de kar en begin met het downloaden van je favoriete tijdschriften! Maak plaats voor digitaal lezen!

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie