Forbes ondersteunt netwerkmarketing

Forbes ondersteunt netwerkmarketing

Als professionele netwerkmarketeer word ik constant gebombardeerd met vragen en opmerkingen van onwetende mensen die denken dat ik probeer ze “aan te sluiten bij een piramidespel” of ze probeer af te zetten voor elke dollar die ze hebben.

Vanwege het simpele feit dat elke gemiddelde Joe een meervoudig 7-cijferig getal kan maken, passief inkomen in een netwerkmarketingbedrijf hebben de meeste mensen de neiging om te denken dat we hen van de ene op de andere dag rijkdom beloven zonder enig werk.

Wat volkomen belachelijk klinkt als je erover nadenkt.

Er is GEEN bedrijf – Netwerkmarketing of niet – dat je meerdere 7-cijfers zal betalen zonder dat je je bult kapot maakt om het op gang te krijgen. En als het eenmaal gaat, blijf je je bult breken om de inkomensdoelen te bereiken die je voor jezelf hebt gesteld.

Desalniettemin, vanwege het feit dat ik echt betrokken ben bij netwerkmarketing, denken veel mensen dat mijn weerlegging van hun BS-beschuldigingen zwaar bevooroordeeld is en ze accepteren mijn woord niet.

En ik wilde altijd iemand van een wereldwijd bekende bron om onze zaak te steunen en ons een aantal ondersteunende argumenten te geven waarom netwerkmarketing zo geweldig is.

En de zakengoden hoorden mijn gebeden… want precies een week geleden schreef Robert Laura, een pensioenanalist die schrijft voor Forbes Magazine een geweldig artikel genaamd…

“Zou u lid worden van een multi-level-marketingbedrijf voor pensioeninkomen?”

Het hele artikel is gericht op het weer of niet. Netwerkmarketing of MLM is een haalbare optie voor iemand die al met pensioen is of op het punt staat met pensioen te gaan.

En aangezien hij niet direct betrokken is bij de MLM- of NM-industrie, moest hij wat echt onderzoek doen voordat hij een artikel voor Forbes Magazine publiceerde.

Uit zijn onderzoek concludeerde hij dat:

  • Volgens informatie van de American Association for Retired Persons is meer dan de helft van de 76 miljoen babyboomers geïnteresseerd in het starten van een bedrijf. De belangrijkste reden hiervoor is dat de gemiddelde babyboomer minder dan $ 50.000 aan spaargeld heeft en ze een manier moeten bedenken om met dat geld van 62-100 jaar te overleven. Het is duidelijk dat het onmogelijk is om 38 jaar te overleven met minder dan $ 50k, dus ze MOETEN een manier vinden om een ​​aanvullend inkomen te creëren.
  • Een andere groeiende realiteit is dat “een toenemend aantal babyboomers ontgoocheld is over hun huidige carrière”. Ze voelen niet dezelfde connectie die ze oorspronkelijk hadden met hun gekozen velden en ze voelen zich uitgeput. Ze willen deel uitmaken van iets groters waar ze het gevoel hebben dat ze bijdragen aan de wereld en echt een impact hebben op het leven van anderen. Dit alles kan worden verkregen door te werken met een netwerkmarketing- of MLM-bedrijf.
  • De toegangsdrempel voor het starten van een NM-bedrijf is extreem laag, er is volledige training en ondersteuning beschikbaar, en heel veel aanmoediging. Meer dan het geldaspect ervan, vinden gepensioneerden dit aanlokkelijk omdat ze een gezonde en productieve manier moeten vinden om verbonden, actief en druk te blijven. En tenslotte…
  • Je hoeft niet mee te doen aan de hype en een “topproducent” te worden om goed te kunnen leven. Als je met iemand praat die “uitverkocht” is aan de zaak van hun NM-bedrijf, zullen ze je met zoveel hype voeden dat je niet weet waar de echte informatie begint en waar de hype eindigt. Maar de realiteit is dat u een zeer gezond maandelijks restinkomen kunt verdienen met NM of MLM door simpelweg het werk te doen. Je hoeft niet te concurreren om de #1 producer te zijn om het te maken.

Laura’s artikel geeft een zeer reëel perspectief op een zeer onbegrepen bedrijfsmodel.

Dit wil niet zeggen dat de netwerkmarketingindustrie over de hele linie geweldig is. De kans is groot dat je het leven van mensen niet gaat veranderen door ze potten en pannen te verkopen.

Maar er zijn enkele geweldige bedrijven die echt waarde leveren aan de markt. En via die bedrijven kun je een geweldig inkomen en een geweldige levensstijl creëren… ALS je bereid bent het te behandelen als een echt bedrijf, niet alleen als een hobby.

Bron: Arman Vakili

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie