Als professionele netwerkmarketeer word ik constant gebombardeerd met vragen en opmerkingen van onwetende mensen die denken dat ik probeer ze “aan te sluiten bij een piramidespel” of ze probeer af te zetten voor elke dollar die ze hebben.

Vanwege het simpele feit dat elke gemiddelde Joe een meervoudig 7-cijferig getal kan maken, passief inkomen in een netwerkmarketingbedrijf hebben de meeste mensen de neiging om te denken dat we hen van de ene op de andere dag rijkdom beloven zonder enig werk.

Wat volkomen belachelijk klinkt als je erover nadenkt.

Er is GEEN bedrijf – Netwerkmarketing of niet – dat je meerdere 7-cijfers zal betalen zonder dat je je bult kapot maakt om het op gang te krijgen. En als het eenmaal gaat, blijf je je bult breken om de inkomensdoelen te bereiken die je voor jezelf hebt gesteld.

Desalniettemin, vanwege het feit dat ik echt betrokken ben bij netwerkmarketing, denken veel mensen dat mijn weerlegging van hun BS-beschuldigingen zwaar bevooroordeeld is en ze accepteren mijn woord niet.

En ik wilde altijd iemand van een wereldwijd bekende bron om onze zaak te steunen en ons een aantal ondersteunende argumenten te geven waarom netwerkmarketing zo geweldig is.

En de zakengoden hoorden mijn gebeden… want precies een week geleden schreef Robert Laura, een pensioenanalist die schrijft voor Forbes Magazine een geweldig artikel genaamd…

“Zou u lid worden van een multi-level-marketingbedrijf voor pensioeninkomen?”

Het hele artikel is gericht op het weer of niet. Netwerkmarketing of MLM is een haalbare optie voor iemand die al met pensioen is of op het punt staat met pensioen te gaan.

En aangezien hij niet direct betrokken is bij de MLM- of NM-industrie, moest hij wat echt onderzoek doen voordat hij een artikel voor Forbes Magazine publiceerde.

Uit zijn onderzoek concludeerde hij dat:

Laura’s artikel geeft een zeer reëel perspectief op een zeer onbegrepen bedrijfsmodel.

Dit wil niet zeggen dat de netwerkmarketingindustrie over de hele linie geweldig is. De kans is groot dat je het leven van mensen niet gaat veranderen door ze potten en pannen te verkopen.

Maar er zijn enkele geweldige bedrijven die echt waarde leveren aan de markt. En via die bedrijven kun je een geweldig inkomen en een geweldige levensstijl creëren… ALS je bereid bent het te behandelen als een echt bedrijf, niet alleen als een hobby.

Bron: Arman Vakili