Frequent Flyer-beloningen worden continu ingewisseld vanwege creditcardgebruik en reizen

Frequent Flyer-beloningen worden continu ingewisseld vanwege creditcardgebruik en reizen

Vliegen heeft zo zijn voordelen. In staat zijn om te reizen en de wereld te zien, is op zich al genoeg beloning. Maar afgezien van de culturele ervaring die je opdoet tijdens het reizen, zijn er nog andere voordelen die je kunt krijgen en daarom zijn er nog steeds veel mensen die verslaafd zijn aan reizen. Een daarvan is de frequent flyer rewards.

Frequent flyer-beloningen zijn beloningen die u krijgt als u vaak vliegt met een specifieke luchtvaartmaatschappij naar keuze. Telkens wanneer u vliegt, worden mijlen of reispunten verzameld. Dus hoe vaker je reist, hoe meer punten je krijgt. Deze punten worden dan ingewisseld als je al iets in gedachten hebt waar je het voor zou willen inruilen. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden verschillende items aan om in te wisselen. Er zijn tijdschriftabonnementen, afhankelijk van het tijdschrift van uw keuze voor een jaar, een vliegticket met korting voor uw volgende reis, een upgrade van de economy class naar de business class, gratis hotelovernachtingen en meer. Natuurlijk willen alle luchtvaartmaatschappijen hun inwisselitems zo aantrekkelijk mogelijk maken, zodat hun trouwe klanten loyaal blijven en andere frequent flyers van een andere luchtvaartmaatschappij naar die van hen verschuiven om de inwisselitems te kunnen bemachtigen.

Vanwege de recente economische crisis hebben luchtvaartmaatschappijen en creditcardmaatschappijen echter andere manieren bedacht waarop hun trouwe klanten de airline miles blijven verzamelen door het gebruik van de creditcard. Luchtvaartmaatschappijen weten dat een van de minste prioriteiten in het gezinsbudget reiskosten zijn. Zo merken ze de forse daling van het aantal reizigers per jaar. Dus met de continue accumulatie van de airline miles, blijven reizigers trouwe klanten van zowel de luchtvaartmaatschappij als de creditcardmaatschappij, terwijl de mensen de punten kunnen inwisselen die ze al hebben verzameld van eerdere reizen. Iedereen is blij.

Bron: Cheryl Forbes

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie