Functies waarmee u rekening moet houden bij het kopen van de beste smartwatch

Functies waarmee u rekening moet houden bij het kopen van de beste smartwatch

Als je een smartwatch gaat kopen, raden we je aan om rekening te houden met de volgende kenmerken. Dit zijn veelvoorkomende functies die de meeste mensen in hun gadgets willen zien. Lees verder.

Batterijduur

Meestal zijn smartwatches uitgerust met oplaadbare batterijen. De back-uptijd varieert echter tussen modellen. Het type functies zal ook de levensduur van de batterij verlengen of verkorten. Als je bijvoorbeeld een model hebt met geavanceerde sensoren, een hartslagmeter en een groot scherm, kan het zijn dat je snel zonder stroom komt te zitten.

Intern geheugen

De meeste smartwatches worden geleverd met veel opslagruimte. In het ideale geval wilt u misschien gaan voor een model dat wordt geleverd met minimaal 4 GB interne opslag. Hierdoor kun je veel dingen op je telefoon downloaden en heb je niet binnen een dag of twee zonder ruimte.

Wifi

Dit is een andere geweldige functie van een smartwatch. Als je horloge wifi heeft, kun je verbinding maken met internet en belangrijke meldingen op je gadget ontvangen. Je hoeft je telefoon dus niet steeds opnieuw te pakken.

NFC

Als u betalingen wilt doen via uw horloge, wilt u er misschien een kopen die wordt geleverd met NFC. Bovendien moet u MST overwegen, waarmee u kunt betalen bij de door u gewenste creditcardterminals.

Waterbestendigheid

Zorg ervoor dat het apparaat dat u gaat krijgen spatwaterdicht is. Dat betekent echter niet dat u in een zwembad kunt zwemmen terwijl u het horloge draagt. Meestal hebben deze gadgets een dieptelimiet. Als je die limiet overschrijdt, zal het water in je horloge komen en het vernietigen.

4G-connectiviteit

Het is ook bekend als LTE of mobiele connectiviteit. Met deze functie kunt u snel internet gebruiken om op internet te surfen en uw favoriete films online te bekijken. Niet alle vervoerders bieden de service echter aan. Je moet ook betalen voor een LTE-abonnement, wat behoorlijk duur kan zijn, afhankelijk van waar je woont.

Ingebouwde luidsprekers

De meeste smartwatches worden geleverd met een interne microfoon en luidsprekers. Ze kunnen u helpen spraakberichten te dicteren of naar spraakberichten te luisteren. U kunt deze functie ook gebruiken om spraakopdrachten te verzenden. Hoewel deze functie misschien niet voor iedereen handig is, kunt u deze functie overwegen als u belt met uw horloge in plaats van met uw telefoon. Bovendien zijn ingebouwde luidsprekers handig voor herinneringen en alarmen als u geen trillingswaarschuwingen wilt ontvangen.

22 mm riem

Veel slimme horloges, vooral die van Samsung of Apple, maken gebruik van een gepatenteerde bandverbinding. Daarom heb je niet veel opties om uit te kiezen. In het ideale geval zou u een eenheid moeten kiezen die wordt geleverd met een 22 mm-band. Het goede nieuws is dat u kunt kiezen uit een breed spectrum aan materialen en ontwerpen. Met een beetje onderzoek kun je er een vinden die je portemonnee niet schaadt en toch deze functie biedt.

Kortom, als je op zoek bent naar een goed slim horloge, dan raden we je aan er een te zoeken die de functies biedt die we in dit artikel hebben besproken.

Bron: Dhanusuya K

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie