Gadgets en nieuwe uitvindingen

Gadgets en nieuwe uitvindingen

Bijna elke dag komt er een nieuwe gadget of uitvinding op de markt die de gebruiker gemak, plezier of luxe biedt. Mensen die hun fantasie en vindingrijkheid gebruiken, kunnen nieuwe gadgets en gadgets maken die nuttig en leuk zijn. Neem bijvoorbeeld de iRobot Corporation die patent heeft aangevraagd op de iRobot die uw vloer wast en de Roomba die uw tapijten stofzuigt zonder dat u hem leidt.

Andere nieuwe gadgets die op de markt zijn of staan ​​te komen zijn de Hidden Wall Outlet Mini Wall Safe. Het ziet eruit als een stopcontact, maar kan worden geopend om een ​​waardevol sieraad vast te houden. De Simkey Simcard Back-up is handig als je je mobiele telefoon en al die belangrijke contactnummers kwijt bent. Dit back-upsysteem slaat uw gegevens op en roept ze in een oogwenk weer op. Het heeft ook mini-PDA-functies zoals een datumplanner, memo, wekker, wereld- en lokale tijden, valuta-omzetter en wachtwoordbeveiliging. De compacte MP3-wekker heeft 127 MB geheugen en kan muziek rechtstreeks naar uw pc uploaden. Het heeft een sluimerfunctie en een LCD-scherm met verlichte bedieningselementen is handig om u te helpen bij het programmeren van uw alarm. Onderzoeker Deb Roy ontwikkelde een nieuw babybewakingssysteem dat gebruikmaakt van camera’s en microfoons die door het hele huis zijn aangesloten en de baby 14 uur per dag in de gaten houdt. U kunt de ontwikkeling van uw baby opnemen en de camera’s uitschakelen wanneer dat nodig is.

Om de vroege taalontwikkeling van zijn kind te volgen, heeft onderzoeker Deb Roy zijn huis bedraad met 11 camera’s en 14 microfoons. De baby wordt 14 uur per dag gecontroleerd om zijn ontwikkeling in de loop van de tijd te volgen. Roy en zijn vrouw kunnen opnames wissen of de camera’s uitschakelen als ze intiem willen worden of elkaar uitschelden, maar aan het eind van de dag wordt de video naar het MIT gestuurd voor geautomatiseerde verwerking. Het doel van Dr. Roy is om erachter te komen hoe baby’s taal leren met behulp van computeralgoritmen.

Bron: Jason Gluckman

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie