Gebruik internet als hulpmiddel om klanten te verkopen en te winnen

Gebruik internet als hulpmiddel om klanten te verkopen en te winnen

Voordat ik mijn website maakte, had ik bedrijven in de detailhandel, groothandel en productie. Ik heb ook vele jaren als verkoper op veel verschillende gebieden gewerkt en producten en diensten verkocht door op deuren te kloppen, telefonisch te verkopen en door faxen te verzenden, en meer. Vóór het internet werkte ik in de loopgraven en leerde ik de geheimen van effectief verkopen.

Ik heb in de loop der jaren een paar dingen geleerd en nu ga ik mijn topgeheimen met je delen over hoe je meer klanten kunt creëren zonder reclame te maken. Hier is een tip die je vanaf vandaag kunt gebruiken:

U moet internet gaan gebruiken om prospects te verkopen en te genereren

Ik genereer enorme business online. Ik heb 100% online en over de hele wereld lesgegeven aan meer dan 50.000 studenten. Mijn website staat in de top 1% van meest bezochte websites ter wereld. Ik krijg elke dag gemiddeld 1000 verschillende bezoekers op mijn site.

Ik heb ook gewerkt als coach en adviseur van andere bekende marketingadviseurs. Ik gebruik mijn website om mijn prospects te informeren over waarom ze de producten en diensten moeten kopen die ik beschikbaar heb. En dat heb ik allemaal gedaan door middel van audio-interviews.

En ongeacht het bedrijf waarin u zich bevindt, zou u hetzelfde moeten doen.

Ik verdien heel goed met dit audio-interviewsysteem dat letterlijk op de automatische piloot draait. Ik verspil mijn kostbare tijd niet aan de telefoon door dezelfde vragen te beantwoorden aan ongekwalificeerde prospects. Ik heb niet te maken met onbeschofte klanten.

Ik stel deze audio-opnames vervolgens beschikbaar als gratis downloads van mijn website en geef ze helemaal gratis weg als audio-cd’s. Dus de volgende keer dat u overweegt om zaken te doen, overweeg dan om audio-interviews te doen met experts van wie uw klanten graag horen en ze gratis weg te geven.

Je wordt een held en je klanten zullen je dankbaar zijn met hun geld.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie