Gebruik internet om uw lijst samen te stellen

Gebruik internet om uw lijst samen te stellen

Als het gaat om het opbouwen van uw lijst, is internet ongelooflijk.

Een van de beste tools is PayPal. Je weet dat eBay PayPal bezit, dus je hebt miljoenen verkopers op eBay, je hebt tienduizenden powersellers die duizenden en duizenden transacties op eBay hebben en al die transacties worden gedaan via PayPal, zodat je een bedrijf kunt opzoeken dat verkoopt zeg, ik weet het niet, matrashoezen op eBay goedkoop in de Verenigde Staten en je zou kunnen kijken naar hun eBay-feedback en ze kunnen een paarse ster zijn en je kunt zien dat ze 60.000 transacties hebben en dat ze sindsdien op eBay zijn geweest begin 1990.

U weet dat die 60.000 transacties, een grote meerderheid of zelfs meer allemaal in PayPal staan, omdat PayPal het winkelwagentje is voor die eBay-transacties en wist u dat die eigenaar van die eBay-winkel naar zijn PayPal-account kan gaan en een Excel-bestand kan downloaden bestand met de naam, het e-mailadres en het postadres van elke klant, want als ze die matrashoezen naar hun klanten sturen, hebben ze al die gegevens die al zijn ingevoerd.

U kunt dus iemand op eBay of via PayPal benaderen en zelfs PayPal-winkels bezoeken en enorme lijsten met specifieke producten en diensten zoeken en deze benaderen om joint ventures aan te gaan.

Je kunt ze benaderen en vragen of je ze wilt interviewen over hun matrashoesbedrijf. U kunt doen zoals een Ask-campagne. Laat deze grote namen interviewen voor een Ask-campagne. Dus zoals ik het deed, ga je nu naar AskMichaelSenoff, aangezien ik de expert ben, ga ik volgende maand naar mijn ruilexpert. Ik heb een Ask-campagne gemaakt met de naam AskDonahueSilves en deze is al opgezet en hij is eigenaar van ongeveer negen van de hightech-makelaars, een ruilhandel voor detailhandel.

Hij heeft een lijst waar hij naar heeft gemaild en ik heb een e-mail gemaakt en ik heb deze hele vraag-campagne gemaakt en ik zeg: “Donahue, ik ga je helpen je ruilhandelslidmaatschap te promoten.” En we hebben het interview al gedaan en hij gaat naar zijn lijst mailen en ze zullen hun vraag komen indienen, als je de kans hebt om ruilexpert Donahue Silves iets te vragen over hoe je geld kunt besparen met ruilhandel, voer dan nu je vraag in. Ze zullen hun vraag invoeren, die naam komt via mijn Ask-campagne en gaat naar mijn AWeb of auto-responder, dus ik heb speciaal voor hem een ​​auto-responder-account ingesteld. Ik kan die namen vastleggen en ze staan ​​in mijn auto-responderservice, dus ik heb er controle over en ik heb een overeenkomst met hem dat ik die namen kan gebruiken om zijn bestaande ruilklanten te helpen meer te leren over zaken en door te voorzien in hen mijn audio-interviews.

Dus hij gaat naar zijn lijst mailen dat die lijst of een deel van die lijst mijn lijst wordt. Dat is dus een joint venture. Ik help hem door een geweldig audio-interview te maken om zijn ruilservice te promoten en in ruil daarvoor krijg ik enkele van de namen die toekomstige klanten van mij zullen worden, hoop ik, waarvan ik denk dat het moet lukken.

Dit zijn dus enkele manieren waarop iedereen zijn lijst kan samenstellen. Maar het zelf bouwen kan traag zijn, maar als je slim denkt en een goede strategie hebt en joint ventures gebruikt, kun je het proces zeker verkorten.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie