Geef uw internetmarketingrespons een boost door deze paar eenvoudige woorden aan uw website toe te voegen

Geef uw internetmarketingrespons een boost door deze paar eenvoudige woorden aan uw website toe te voegen

Als u een bijna lachwekkend eenvoudige manier wilt weten om de verkoopkracht van uw internetmarketingpromoties aanzienlijk te vergroten, dan laat dit artikel u zien hoe.

Bekijk dit eens:

Een van de beste manieren om uw online verkoopbrieven een boost te geven, is door ze aan te vullen met audio. Ik doe dit al jaren en de resultaten zijn absoluut fenomenaal.

Een van de redenen voor de hoge responspercentages die mijn audio met zich meebrengt, heeft echter minder te maken met hoe duidelijk mijn stem is of hoe hightech de apparatuur die ik gebruik is (het is eigenlijk helemaal geen hightech) en heeft meer te maken met een paar speciale “extra’s” voeg ik toe aan de audio.

En een van die extra’s is dat ik gewoon zeg, “Dit is wat je gaat horen op deze opname” voordat je iets anders zegt.

Waarom doe ik dit en waarom heeft dit een enorme impact op mijn reactie?

Het is eigenlijk vrij simpel:

Het helpt luisteraars om de informatie die ze gaan horen te assimileren en te onthouden.

De reden hiervoor is dat wanneer je mensen vertelt wat ze gaan leren in de intro, ze meteen beginnen met een doel voor ogen en een mogelijk resultaat in gedachten.

Het is zoiets als iemand die naar de inhoudsopgave van een boek kijkt voordat hij het leest. Vraag het aan een willekeurige expert op het gebied van snel lezen en zij zullen u vertellen hoe het kijken naar de inhoudsopgave van een boek ervoor zorgt dat mensen informatie sneller opnemen.

En het is hetzelfde idee met uw audio-promoties.

Ik weet dat het bijna te simpel klinkt, maar het werkt absoluut.

Zeg gewoon, “Hallo mijn naam is Bob Jones, en in deze opname ga je X, Y en Z leren”…en u zult merken dat uw responsniveaus veel hoger zijn dan wanneer u het gewoon laat beginnen zonder enig voorwendsel over wat u gaat zeggen.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie