Gegevensgebruik op iPhone controleren

Gegevensgebruik op iPhone controleren

Tekort komen aan informatie voor het einde van de maand is een meer typisch probleem dan u misschien vermoedt, en het kan inderdaad een nare droom zijn als het zich in ieder geval op de verwachte tijd voordoet, bijvoorbeeld midden in de zomer, wanneer we al onze artikelen verspreiden. foto’s in interpersoonlijke organisaties. Langs deze lijnen delen we hieronder een paar hints die u kunt overwegen om informatie op uw iPhone te sparen.

Verbeter het gebruik van informatie op Facebook

Het belangrijkste dat u zich moet herinneren, is dat Facebook de snelste applicatie is die met uw megas wordt afgesloten. De reden is duidelijk, omdat het zo’n bekende vriendelijke gemeenschap is, altijd berichten verzendt en bovendien een aanzienlijk aantal media-inhoud heeft, bijvoorbeeld GIF’s, foto’s of opnames die natuurlijk worden afgespeeld, naast andere beslissende elementen.

Op deze manier is het verstandig om het gebruik van deze applicatie te controleren, met essentiële onderwerpen als het belemmeren van geprogrammeerd afspelen als we veelzijdige informatie gebruiken. Om dit te doen, moeten we naar de ‘Instellingen’ van de Facebook-applicatie op onze iPhone gaan, op dat moment naar het segment ‘Opname-instellingen’ en daarna ‘Opnamen en foto’s’ kiezen. Daar moeten we ‘Geprogrammeerd afspelen’ kiezen en ‘Alleen met wifi-associaties’ selecteren.

In iOS 10 hebben we de kans om te onderzoeken wat het gebruik van informatie is geweest voor elke applicatie die we op onze iPhone hebben geïntroduceerd. Om dit te doen, moeten we naar ‘Instellingen’ gaan, op dat punt naar ‘Veelzijdige informatie’ en daar het gebruik van draagbare informatie goedkeuren of een interface met wifi kiezen. Op deze manier zul je zien dat er talloze applicaties zijn die je zou kunnen gebruiken net als je wifi-associatie hebt, zonder je informatie uit te geven.

https://www.entainery.com/

Evenzo laat dit gebied ons niet alleen zien hoeveel informatie we verbruiken voor elke applicatie die we op onze iPhone hebben geïntroduceerd, maar stelt het ons ook in staat om dit cijfer elke keer dat onze oplaadperiode sluit opnieuw in te stellen, om meer controle over onze bewegingen te krijgen.

Een andere ontwikkeling die je kunt doen, is de informatie uit het zicht verzwakken. Op deze manier zorgt u ervoor dat applicaties uw draagbare informatie niet gebruiken, ongeacht of u ze op een bepaald moment gebruikt. Ga hiervoor naar ‘Instellingen’, ‘Algemeen’ en daarna ‘Vernieuwen uit het zicht’.

Aan de andere kant, voor het geval je je realiseert dat je je op geen enkele manier bezig hoeft te houden met je veelzijdige informatie, is het meest passende om te sparen dat je ze deactiveert. U moet naar ‘Instellingen’ gaan en het segment ‘Veelzijdige informatie’ invoeren, zodat u dit element onmiddellijk kunt uitschakelen.

wifi hulp

De ‘WiFi Assistance’ is eveneens een onderdeel dat u kunt uitschakelen om informatie te sparen. Houd er rekening mee dat deze capaciteit de snelheid en aard van de associatie organiseert, zodat in het geval dat u een punt in huis bereikt waar de wifi-vlag extreem zwak was, het iOS-gadget bijgevolg verandert in het veelzijdige systeem als de kans bestaat dat het is beter, voor Bied een superieure klantontmoeting aan.

Eindelijk is er een onderwerp dat u kunt beheersen, en dat wordt geïdentificeerd met het gebruik van stromende applicatie-informatie. Wat ze zouden moeten doen, is ‘verbijsterend stromend’ op Apple Music, Spotify en Netflix doden. Vanwege de muziekadministratie van de firma Cupertino zouden ze naar de ‘Instellingen’ van de telefoon moeten gaan, dan naar ‘Muziek’ en daar in het gebied ‘Mobiele informatie’ de ‘Overdracht van hoog kaliber’ deactiveren.

In Spotify werkt het onverwachts, omdat de wijziging wordt geproduceerd met behulp van de applicatie zelf, in ‘Arrangement’ en de keuze ‘Aard van de uitzending’. Voor Netflix moeten we ook de lage videokwaliteit kiezen.

In Appelsfera | Tijd om onze veelzijdige get te veranderen: de iPhone 6 Plus verbruikt twee keer zoveel draagbare informatie als de iPhone 6

Bron: Talha Asjid

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie