Geheim van de wet van aantrekking – stop met zo hard proberen!

Geheim van de wet van aantrekking – stop met zo hard proberen!

Veel mensen doen erg hun best om de Wet van Aantrekking te gebruiken om hun doelen te manifesteren. Maar hier is één geheim: als je te hard je best doet, kan het zijn dat je faalt.

Joanna had een van mijn Law of Attraction-lessen gevolgd. Ze vertelde me hoe wanhopig ze dag in dag uit probeerde om de aantrekkingsmethoden te laten werken. Toch had ze de door haar gewenste baan niet geopenbaard.

Haar probleem is een veelvoorkomend probleem voor veel mensen. De oplossing is verrassend eenvoudig.

Het onderbewustzijn heeft de kracht

Het onderbewustzijn is de “magische geest van de lamp” kracht achter de Wet van Aantrekking. Wanneer je het bewust duidelijke instructies en beelden geeft over wat je wilt en de voldoening die je zult voelen als het verlangen uitkomt, gebruikt de geest zijn enorme middelen om het voor jou werkelijkheid te maken.

Dus hier is de belangrijkste regel: “Om verandering te manifesteren met je onderbewustzijn, moet je je bewuste inspanning verminderen.”

Stel dat u bijvoorbeeld moeite heeft met slapen, hoe harder u probeert te gaan slapen, hoe wakkerder u zult blijven. Dat komt omdat wanneer je ‘hard je best doet’ om iets te doen, je onderbewustzijn gelooft dat de taak te moeilijk is.

Dus als je de Wet van Aantrekking aan het werk zet, is het een belangrijk geheim om geen bewuste spanning over te brengen op je onderbewustzijn. Houd je inspanningen gefocust, duidelijk en leuk, maar… geef je onderbewustzijn geen aanwijzingen dat je wanhopige behoefte hebt of dat het doel misschien moeilijk te bereiken is.

Toen ik Joanna voorstelde om gewoon te ontspannen en plezier te hebben terwijl ze dit geheim toepast, kwamen er binnen enkele dagen verschillende nieuwe vacatures voor haar uit. Ze vertelde me: “Het was als magie!”

Hier zijn een paar eenvoudige “geheime” regels wanneer u het principe van aantrekking gebruikt:

  • Concentreer je met plezier en plezier op wat je wilt
  • Erken dat je onderbewustzijn het kan aantrekken
  • Verwacht dat wat je wilt kan en zal gebeuren
  • Veel plezier met je Law of Attraction-technieken

Je hoeft tenslotte niet te bedelen geest om je te geven wat je wilt. Je vertelt het gewoon wat je wilt en laat het zijn werk doen. Dus, benader je onderbewuste zelf met een gevoel van ontspannen verwachting. En laat het precies aantrekken wat je wilt in je leven.

Bron: Forbes Robbins Blair

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie