Geheimen van de Instant Google Index – Hoe u direct in de Serp verschijnt!

Geheimen van de Instant Google Index – Hoe u direct in de Serp verschijnt!

Als uw website eenmaal online is, kan het een vermoeiende oefening zijn om te wachten tot de spiders van Google uw pagina indexeren voor opname in de zoekmachines. Zelfs het indienen van de site bij de zoekmachine lijkt weinig goeds te doen, handmatige indiening versnelt het proces zelden. Google kan er dagen – zelfs weken – over doen om een ​​nieuwe pagina op het web te indexeren als het niet anders wordt gedwongen.

Als u het wachten op Google beu bent om naar u toe te komen, ga dan voor hen staan ​​en dwing ze om kennis te nemen van uw site. Volg de eenvoudige strategieën hieronder om uw site snel te laten indexeren!

Stap één: vermeld uw site op Yahoo! antwoorden

Deze populaire vraag- en antwoordsite wordt voortdurend geïndexeerd door Google-spiders. Maak een Yahoo! ID als je er nog geen hebt, en begin dan te zoeken naar vragen met betrekking tot je niche. Stel een kort maar waardevol antwoord op en neem uw site op als referentie.

Stap twee: plaats een Craigslist-advertentie

Nog een lieveling van een zoekmachine die constant wordt geïndexeerd. De eenvoudigste manier om uw site relevant te maken voor een Craigslist-categorie, is door iets op uw site als ‘gratis’ te adverteren. Als je echt een weggevertje hebt om te verspreiden (e-book, ecourse, enz.), des te beter, maak anders gebruik van je ‘gratis advies’ of ‘gratis hulp’. Voeg een link terug naar uw site toe.

Stap drie: plaats uw site-URL op de sociale netwerken

Plaats een link naar uw site op Facebook, Twitter, LinkedIn en MySpace. “Like” uw site vervolgens op sociale bladwijzersites zoals Digg, Del.icio.us en Yahoo! Ophef. Hoe meer plaatsen u kunt vinden om uw site te plaatsen, hoe beter.

Bron: Jason Nyback

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie