Geld verdienen met bloggen en AdSense

Geld verdienen met bloggen en AdSense

Wat vind jij van blogmarketing? Het is niet zo moeilijk. Vandaag laat ik je zien hoe je geld kunt verdienen met bloggen.

Blogger

Blogger is een van de beste blogplatforms ter wereld. Dit platform is iemand die geen enkele luxe functie nodig heeft en alleen deskundige inhoud hoeft te delen. U kunt beginnen met een dynamische sjabloon, een van de beste en meest betrouwbare en stabiele sjablonen die u ooit hebt gemaakt. Google heeft fenomenaal werk geleverd met deze sjablonen en ze zijn klaar voor AdSense. Met de dynamische sjabloon zie je drie keer meer paginaweergaven, mensen besteden vier keer meer tijd op de blog en de advertentie-inkomsten zijn bijna het dubbele in vergelijking met normale sjablonen.

Domein

Geen enkele serieuze blog kan serieus geld verdienen zonder een uniek topdomein. Met Blogger kun je een jaar lang een domein kopen voor slechts $ 10. Dat is niets, aangezien u de investering met Google AdSense binnen een paar dagen kunt terugverdienen. Het domein moet het onderwerp van de blog weerspiegelen. Als u bijvoorbeeld een blog over auto’s wilt, kunt u het trefwoord ‘auto’ combineren met uw naam om een ​​mooi, uniek domein te creëren.

Google AdSense

Het beste advertentienetwerk dat wordt gebruikt door ongeveer 80% van alle blogs die geld genereren met behulp van advertentienetwerken. Google AdSense heeft voordelen die andere advertentienetwerken niet hebben. De eerste is dat het de grootste pool van adverteerders heeft dankzij het supersucces van Google AdWords. Dit maakt het voor Google mogelijk om 99% van de tijd de meest gerichte advertenties te tonen dankzij de hoeveelheid advertenties die adverteerders moeten tonen. Het tweede voordeel is dat de concurrentie zo hevig is dat adverteerders elke week de prijs per klik verhogen om meer bezoekers te trekken. Het derde voordeel is dat Google de beste technologie ter wereld heeft om alleen relevante advertenties te tonen die mensen nuttig vinden. Je zult zelden advertenties over fietsen zien in een blog over auto’s. Plaats de advertenties altijd waar ze worden gezien, zelfs meer dan de inhoud. Het heeft geen zin om onderaan een advertentie met een kleine knop in te voegen waar niemand het ziet; het zal gewoon geen klikken converteren.

Facebook

Bloggers die een paar duizend vrienden hebben, hebben letterlijk geld op hun Facebook-accounts staan ​​wachten om te worden opgenomen met behulp van een blog met Google AdSense. Elk nieuw bericht dat u op uw blog schrijft, moet op de Facebook-muur worden geplaatst om direct verkeer aan te trekken. Aangezien alleen geïnteresseerde mensen op de link zullen klikken, is het verkeer van hoge kwaliteit. Een andere slimme zet is om uw bloginhoud te plaatsen in groepen die verband houden met het onderwerp. Plaats altijd berichten in groepen met meer dan duizend leden voor maximale zichtbaarheid.

Zoals je ziet, is blogmarketing eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is een geweldig idee, wat geld om het domein, AdSense, Blogger en Facebook te kopen en het geld begint te komen. Uw doel is nu om elke dag interessante inhoud te schrijven om uw lezers tevreden te houden en inhoud die rijk is aan zoekwoorden om ervoor te zorgen dat Google AdSense de meest relevante advertenties op uw blog laat zien.

Bron: Daisy Graham Jones

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie