Gelieerde ondernemingen – Wat is een gelieerde onderneming?

Gelieerde ondernemingen – Wat is een gelieerde onderneming?

Affiliates – Wat is een Affiliate?

Ik wens niets te VERKOPEN. Dat gezegd hebbende, hoe bouw ik mijn bedrijf op?

Vul gewoon de namen en e-mailadressen in van de mensen die u online persoonlijk begrijpt. Vervolgens sturen we een aangepaste e-mail van JOU naar hen, die hen doorverwijst naar een volledig geïndividualiseerde, levendige Flash-presentatie. Als u ervoor kiest, kunt u ze bovendien rechtstreeks naar uw gratis website sturen. Affiliate WebSite zal vergelijkbaar zijn met degene die u nu bekijkt, maar wordt bijgehouden naar U, dus u krijgt de eer voor alle aanmeldingen

Hoe kan ik zien wie zich bij mij heeft aangemeld en hoeveel commissies ik krijg?

U hebt 24/7 toegang tot REAL-TIME RAPPORTAGE over alle hits op uw representatieve website, alle proefversies en alle actieve klanten, samen met volledige teamrapportage, selecteerbaar per laag (1 tot 5), en alle eerdere en bestaande commissies die verschuldigd zijn aan u. U heeft ook de contactgegevens van uw UPLINE SPONSORS. U kunt ze dus e-mailen en hun successen ontdekken, evenals contactgegevens van uw DOWNLINE (netwerk)leden, zodat u ze kunt e-mailen en hen op de hoogte stellen van uw praktische ervaringen.

Moet ik als Affiliate documenten opsturen?

Ja. Het vereiste document is snel toegankelijk vanuit uw account. Als gevolg hiervan kunt u direct beginnen met het bouwen van uw service.

Wat is het gedeelte ‘Uitnodigen’ en hoe gebruik ik het?

In het gedeelte Uitnodigen kunt u aangepaste e-mails sturen naar potentiële klanten, dit moeten mensen zijn met wie u eerder contact hebt gehad. U kunt ook opt-in e-maillijsten kopen in het gedeelte Leads van uw ledengedeelte. Houd er rekening mee dat we geen spam van welke aard dan ook tolereren van onze gelieerde ondernemingen. Schending van ons spambeleid zal leiden tot onmiddellijke en langdurige deactivering van uw account zonder terugbetaling.

Wat is een “Upline?”.

Je upline bestaat uit de mensen via wie je ons bedrijf hebt beschreven. Daarom kan uw upline een belangrijke informatiebron zijn voor netwerken en het bedenken van manieren om uw inkomen te verhogen.

Wat is een “Downline?”.

Jouw team bestaat uit de mensen die via jou ons bedrijf zijn beschreven. De mensen in uw team vertegenwoordigen degenen voor wie u commissies verdient voor aankopen die zij doen. Informatie in uw downlink wordt realtime bijgewerkt, zodat u altijd het laatste nieuws 24/7 beschikbaar heeft.

Hoe kan ik de banners gebruiken?

Met banners kunt u advertenties op uw websites plaatsen die ons productaanbod promoten. U verdient geld wanneer aankopen bij ons worden gedaan door mensen die op uw banners klikken.

Hoe maak ik commissies?

Het is makkelijk. U verdient commissies voor elke verkoop die via uw aangesloten link naar 5 lagen diep wordt verwezen.

Hoe krijg ik meestal commissies?

Commissiebetalingen worden op of voor de 15e van elke maand verzonden, op voorwaarde dat uw commissiesaldo voldoet aan de door u geselecteerde minimale uitbetalingshoeveelheid. De laagste minimale uitbetalingslimiet die u kunt kiezen, is $ 10. Commissietotalen die lager zijn dan het door u gekozen minimale betalingsbedrag, worden doorgeschoven totdat uw saldo voldoet aan uw gekozen minimum.

Uit welke benaderingen kan ik kiezen om commissies te ontvangen?

We gebruiken momenteel commissiebetalingen die per cheque, bankoverschrijving of PayPal worden verzonden.

Kan ik wijzigen hoe commissies aan mij worden uitbetaald?

U kunt uw voorkeurscommissiemethode en minimum uitbetalingsbedrag op elk gewenst moment vanuit uw account bijwerken. Klik gewoon op de link Voorkeurscommissie aan de linkerkant van onze website.

Vul gewoon de namen en e-mailadressen in van de personen die u persoonlijk online begrijpt. Vervolgens sturen we ze een gepersonaliseerde e-mail van JOU, die hen doorverwijst naar een aangepaste, dynamische flash-discussie. Als u ervoor kiest, kunt u ze ook rechtstreeks naar uw gratis website sturen. Affiliate WebSite, die vergelijkbaar zal zijn met degene die u nu bekijkt, wordt echter naar JOU gevolgd, dus u krijgt de eer voor alle indicaties.

De mensen in uw downline vertegenwoordigen degenen voor wie u commissies maakt voor aankopen die zij doen. Commissie-uitbetalingen worden op of voor de 15e van elke maand verzonden, op voorwaarde dat uw commissiesaldo voldoet aan de door u gekozen minimale betalingshoeveelheid. Commissietotalen die lager zijn dan het geselecteerde minimum uitbetalingsbedrag, worden overgedragen totdat uw saldo het door u gekozen minimum bereikt.

Voor meer info kunt u hier klikken.

Bron: Simon Edvin Rasmussen

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie