Gemakkelijke manieren om de volatiliteit van Bitcoin in uw voordeel te veranderen

Gemakkelijke manieren om de volatiliteit van Bitcoin in uw voordeel te veranderen

Het zou waar zijn om te zeggen dat Bitcoin een echte explosie heeft genoten wat betreft populariteit als we het hebben over cryptocurrency. Deze zeer populaire cryptocurrency heeft toegeslagen bij investeerders, handelaren en consumenten en iedereen werkt eraan om de handel in Bitcoin te doden. Het heeft zoveel te bieden wat betreft lagere kosten, transactiesnelheid en toenemende waarde, wat de reden zou kunnen zijn waarom de meeste mensen het voor hun handel kiezen. Dit is echter een turbulente markt en om het groot te maken moet je een zeer slimme handelaar zijn bij het verkopen en kopen. Met toewijding en discipline kunt u de volatiliteit van Bitcoin in uw voordeel veranderen. Hier zijn eenvoudige maar effectieve manieren waarop u precies dat kunt doen.

Blijf op de hoogte van het laatste Bitcoin-nieuws

Nieuwsitems hebben misschien niet allemaal een impact op deze valuta, maar de waarheid is dat er enkele items zijn die de prijs enorm kunnen beïnvloeden. Door toegang te krijgen tot Bitcoin-gerelateerd nieuws en live nieuwsfeed voor typisch nieuws, zou je uiteindelijk iets op tijd kunnen vangen, zodat je beslissingen kunt nemen die je veel geluk zullen brengen met je handel. Het helpt om altijd op de hoogte te zijn van Bitcoin-nieuws en ander onverwacht nieuws dat van invloed kan zijn op de prestaties.

Gebruik stop loss in uw voordeel

Of u nu net begint met handelen of al een tijdje bezig bent, u moet voorbereid zijn op tijden waarin verliezen onvermijdelijk zijn. Niemand handelt in de verwachting verlies te maken, maar de kansen zijn er altijd, vandaar de noodzaak om een ​​betrouwbaar stop-lossplan te implementeren. De waarderingen fluctueren regelmatig en je moet voorbereid zijn op slechte dagen. De markt biedt tools die u automatisch kunt instellen om verliezen te stoppen voordat ze ernstige gevolgen hebben voor uw winst. Of u nu deelneemt aan Bitcoin-futuresmarkten, CFD’s of contanten, zorg ervoor dat u stop loss gebruikt om open posities te beschermen.

Begrijp technische analyse van binnen en van buiten

Dit is erg belangrijk voordat u zich bij de handel aansluit. Aangezien er geen bestuursorgaan of bank is om de waardering van Bitcoin te beïnvloeden, moet u op meer dan één manier uw eigen rechter zijn. Als u de marktfundamentals niet begrijpt en niet eens weet hoe u prijsgrafieken moet analyseren of prijsacties moet lezen en indicatoren moet toepassen, bent u gedoemd de verkeerde bewegingen te maken. Onthoud dat de prijsmodellen speculatief zijn, waardoor het belangrijk voor u is om alle technische details te kennen die er echt toe doen.

Wees voorzichtig met uw hefboomwerking

Hefboomwerking heeft de mogelijkheid om uw winsten te vergroten of uw verliezen te vergroten. Als u te veel met uw hefboomwerking bent, zult u de neiging hebben een beetje roekeloos te zijn met het beheren van uw geld en dit blaast uiteindelijk de handelsrekening uit. Aan de andere kant kan te voorzichtig zijn met uw hefboomwerking de prestaties belemmeren, aangezien premiumtransacties mogelijk niet optimaal presteren zoals verwacht. Als het gaat om Bitcoin-handel, moet u een evenwichtsoefening doen om van een goed rendement te genieten.

Bron: Shalini Madhav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie