Geweldige Android-gamepakketten: Bonsai Blast, Abduction! Wereldaanval en robotverdediging

Geweldige Android-gamepakketten: Bonsai Blast, Abduction! Wereldaanval en robotverdediging

Bonzai Blast

Bonzai Blast neemt een niet-benijdenswaardige positie in in de Google Play Store en wordt beschouwd als een van de beste gratis puzzelspellen. Android-gebruikers kunnen genieten van de opwindende ervaring van het spelen van Bonsai Blast om hun zenuwen te kalmeren. Dit is een Android-puzzeltoepassing die behoorlijk verslavend en uitdagend is als je naar hogere niveaus gaat. In de gratis versie kunnen gebruikers twee spelmodi kiezen: Avontuur en Survival. De Adventure-modus bevat 24 niveaus en heeft een van de grootste inhoud met een premium partner. Om in dit spel te blijven, hoef je alleen maar een ketting van drie even gekleurde knikkers af te vuren met een pistool van de lijn om ze te breken voordat ze het einde bereiken. Als je het niet doet, verlies je het spel automatisch. Je kunt meerdere kettingen vormen om de score te verhogen en tegelijkertijd meer knikkers te elimineren. Bonuspunten en power-ups worden toegekend om de speler bezig te houden met gamen. Bonsai Blast-game kan op verschillende niveaus worden gespeeld en het verslavende karakter van deze game zal gebruikers verleiden om deze applicatie voor altijd op hun Android-telefoon op te slaan.

Ontvoering! Wereld aanval

De ontvoeringsgame van Android is bedoeld voor kinderen. Android-app-ontwikkelaars hebben dit relatief eenvoudige spelplatform gemaakt waarmee spelers het scherm kunnen gebruiken om op te springen om de sterkoe te redden uit de klauwen van de roofdier-aliens. De aliens zijn vastbesloten om de koeien te verslinden. De reddingsactie van koeien wordt bereikt door over het platform te springen. Deze app wordt bestuurd door de hardwarefunctie van de mobiele telefoon, de versnellingsmeter, en door de telefoon aan beide kanten te kantelen, kun je de beweging manipuleren met het stuiteren van de koe op weg naar ruimteschepen en buitenaardse schepen. Dit is ideaal voor mensen om hun occasionele vrije tijd te vullen.

Robotverdediging

Robot Defense is een van de beste games in de Android Store en belooft de ultieme draagbare tower defense-games met open kaarten, upgrades, prestaties en mooie graphics. Dit is een klassieke applicatie waarbij de speler de toren moet bewaken door verdedigingen op te richten om vervelende robotaanvallen af ​​te weren door bekwame strategieën toe te passen. Er zijn 3 moeilijkheidsgraden in deze app en elk niveau heeft 40 subniveaus met een totaal van 120 niveaus. De keuze van de verdediging kan worden opgewaardeerd. Robot Defense biedt een functie voor snel vooruitspoelen waarmee het spel twee keer zo snel wordt uitgevoerd. Als je de ervaring hebt met het spelen van torenverdedigingsgames, dan zul je je in deze app storten, omdat deze verrassend veel strategie biedt voor zo’n eenvoudige installatie.

Bron: Shriram S.

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie