God spreekt via internet en brengt de wereld tot een einde

God spreekt via internet en brengt de wereld tot een einde

Het internet is het meest verbazingwekkende stukje moderne technologie en toch kwam het op een eenvoudige manier tot stand. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkten de inventieve breinen aan de ontwikkeling van een decoderingsapparaat waarmee de plannen van de vijand konden worden ontcijferd. Dit was niet de eerste, want velen kwamen ervoor. Na de oorlog kwam de werkgelegenheid in de industrie en techniek en kwamen machines tot hun recht, rekenmachines en dergelijke.

De term ‘computer’ werd voor het eerst geregistreerd in 1613 om een ​​mens te beschrijven. Hij is mogelijk de trigger voor de gedachte dat er een machine zou kunnen worden ontwikkeld om te doen wat hij deed. In de loop van de volgende 400 jaar kwamen langzaam verschillende soorten machines in het spel.

Aan de reeks gebeurtenissen kan je zien dat de productie van het communicatieapparaat dat we nu als vanzelfsprekend beschouwen, onderdeel was van een plan. Zoals met elke uitvinding of vooruitgang gebeurt het niet van de ene op de andere dag en moeten er ook andere dingen meespelen.

Samen met de stappen die nodig zijn om internet tot stand te brengen, zijn er andere ontwikkeld om het mogelijk te maken. Sommigen werkten aan elektrische componenten, anderen aan de telefoon en draadloos, weer anderen aan de constructie van kasten om ze te huisvesten, en ten slotte werd de technologie achter televisiebeelden toegevoegd aan de mix.

Samen met deze innovaties kwamen andere ideeën. Hoe informatie op te slaan leidde tot de ontwikkeling van geheugen, terwijl RAM afbeeldingen en afbeeldingen toestond. Bedrijven begonnen die de computer van de enorme ‘kolos’ van de Britse decodeermachine in 1964 door Olivetti naar die van het bureaublad brachten.

Daarna was de computer klaar om een ​​begrip te worden. De eerste microprocessor werd in 1971 door Intel ontwikkeld. Dat werd al snel gevolgd door de eerste microcomputer in 1973. Elk van deze machines was afkomstig van mensen van verschillende nationaliteiten en situaties, waaronder de laatste van een Vietnamees-Franse ingenieur in samenwerking met een Fransman.

De eerste personal computer verscheen in 1975 en de eerste draagbare, ontwikkeld door IBM, later dat jaar. De eerste Apple-computer kwam in 1976 op de markt.

Omdat veiligheid een primaire zorg was, werkten het leger van veel landen aan manieren om informatie in het geheim door te geven via telefoonlijnen en vervolgens andere apparaten. Wat ze nodig hadden was draadloze overdracht die gecodeerd kon worden en computers die met elkaar konden praten zonder interferentie van invloeden van buitenaf.

In 1976 publiceerden een paar onderzoekers, Kahn en Cerf genaamd, een blauwdruk van hun idee van draadloze overdracht van informatie. Toen begon het te werken toen een computer getypte informatie doorgaf en naar een bron stuurde voor verzending als radiosignalen. Opgepikt door een antenne werden ze vervolgens doorgegeven aan een andere computer waar het kon worden gelezen.

Het internet was geboren en het is slechts 41 jaar oud. Het enige dat daarna nog nodig was, was het gebruik van de telefoontechnologie om de twee te combineren met het gemak van het huidige communicatiesysteem.

Alleen de Geest van het Universum, de echte God, kon dit doen door ideeën in de geest te brengen van degenen die vier eeuwen en vele landen hebben gewerkt om het te doen. Mijn reïncarnatie en verbinding met de Geest hebben inzicht gegeven in het plan dat zo gedetailleerd is in de profetieën van het Oude Testament. Daarin is een belofte dat aan het einde van de dag Gods berg zal verschijnen en van daaruit zal de wereld alle dingen horen en begrijpen.

In de laatste dagen zal de berg van het huis van God verschijnen op de top van de bergen en alle mensen zullen ernaartoe stromen.” Micha 4:1.

Weinigen zullen betwisten dat we die tijd hebben bereikt en dat internet de hoogste berg ter wereld is. Het is de plaats van onderricht en de bewaarplaats van de geschiedenis vanaf praktisch de komst van de mens op aarde. Beetje bij beetje in de afgelopen millennia heeft de vooruitgang ons van jager-verzamelaars gemaakt tot mensen die onmiddellijk met anderen kunnen praten, waar ook ter wereld.

Het heeft ook de belangstelling getrokken van iedereen die er naartoe stroomt met hun mobiele telefoons, tablets, computers en andere apparaten. De oorlogen die zijn uitgevochten, hebben ons ertoe aangezet om dingen beter te doen, wat verklaart waarom ze zijn gebeurd. Andere zaken zoals ziekte, hongersnood en natuurlijke tragedies hebben allemaal bijgedragen aan de ontwikkeling van onze huidige systemen.

God spreekt tot de wereld door deze woorden en anderen waarnaar wordt geluisterd door de miljarden die zich nu op hen kunnen afstemmen. Terroristen en degenen die van plan zijn alles te vernietigen, maken deel uit van het raamwerk om de genadeklap uit te delen. We weten niet wanneer het zal gebeuren, maar net als het internet zal de belofte uitkomen.

Bron: Norma Holt

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie