Goedgekeurd worden voor een AdSense-account in 5 eenvoudige stappen

Goedgekeurd worden voor een AdSense-account in 5 eenvoudige stappen

Google AdSense is een gratis programma waarmee online uitgevers geld kunnen verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is een simpele kleine code ergens op je blog of website te plaatsen. Deze code vertaalt zich in relevante advertenties die op uw webplatform worden weergegeven waar u maar wilt. Als een van uw bezoekers maar op die advertentie klikt, wordt u betaald! Iedereen kan zich aanmelden om Google AdSense te gebruiken, maar u moet eerst worden goedgekeurd. Hier is een stapsgewijze methode die u kunt gebruiken om goedgekeurd te worden en die elke keer werkt…

Stap 1: Ga naar Blogger.com en meld je aan voor een gratis Blogger-blog. Dit blogplatform wordt beheerd door Google, dus als u zich aanmeldt via een van hun eigen platforms, zijn uw kansen om goedgekeurd te worden veel groter. Maak je niet zo druk over het instellen van alle fraai ogende sjablonen, add-ons en extra afbeeldingen. Je gaat het niet meer gebruiken als je eenmaal bent goedgekeurd. Of dat hoeft in ieder geval niet.

Je kunt je blog een naam geven die je maar wilt, maar probeer een thema of onderwerp te kiezen waar je gemakkelijk over kunt schrijven. Daarover komt nog meer…

Stap #2: Je moet goed geschreven en unieke inhoud hebben om op deze nieuwe Blogger-blog op te nemen. De Google-vertegenwoordiger die naar je blog kijkt, wil zien dat er geen spam is, geen dubbele inhoud en niets te maken heeft met porno of gokken.

Zoek dus iets waarvan je weet dat je erover kunt schrijven zonder er al te veel over na te denken. Onthoud dat u deze blog alleen gebruikt om goedgekeurd te worden voor AdSense en dat u deze blog zelfs kunt afsluiten als u klaar bent. Dus het onderwerp dat je kiest om over te schrijven zou iets moeten zijn waar je niet al te veel tijd voor nodig hebt om te onderzoeken en over te schrijven.

Als je eenmaal weet wat dat onderwerp is, schrijf je gewoon 5 artikelen, waarbij elk artikel ongeveer 450 woorden lang is.

Stap 3: Zodra u uw inhoud hebt geschreven, moet u deze in uw nieuwe blog laten druppelen. Publiceer elke dag één artikel gedurende vijf aaneengesloten dagen. Sla geen dag over! De Google-vertegenwoordiger wil er ook zeker van zijn dat je vaak berichten plaatst en dat je blog niet slechts met één pagina met inhoud wordt gemaakt, puur om te proberen geld te verdienen met AdSense.

Stap #5: Ga naar de Google AdSense-aanmeldingsstartpagina en solliciteer na het publiceren van uw 4e pagina met inhoud na dag #4.

Dat is het! Het aanvraagproces kan een paar weken duren om je goed te keuren, maar je wordt meestal binnen 7 tot 9 dagen goedgekeurd. Het hangt allemaal af van hoe druk ze het op dat moment hebben.

Houd er rekening mee dat als u eenmaal bent goedgekeurd, u uw Google-advertenties vervolgens op elke gewenste website kunt gebruiken. Je hoeft ze niet ALLEEN op je Blogger-blog te gebruiken. Je hoeft die blog nooit meer te gebruiken als je dat niet wilt. Zorg ervoor dat u de volledige servicevoorwaarden voor het gebruik van hun programma doorleest, zodat u er niet van wordt opgestart.

Bron: Matt Helphrey

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie