Volledige afhandeling kan via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Goedkoopste elektrische auto’s om te kopen in 2021

Als je tegenwoordig een fatsoenlijke elektrische auto wilt kopen, moet je nog steeds veel geld uitgeven. In tegenstelling tot de traditionele benzine- of dieselauto’s, zijn ze vrij duur. Het goede nieuws is echter dat we een lijst hebben samengesteld met de goedkoopste elektrische voertuigen die u tegenwoordig kunt kopen. Lees verder om meer te weten te komen.

1. 2021 Mini Cooper SE elektrische hardtop

Wat betreft een goed merk en een redelijke prijsklasse is dit een van de beste keuzes. Dit voertuig heeft een prachtig interieur, de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en een geweldig 6,5-inch display. Afgezien daarvan beschikt u over alle standaardfuncties die u in een conventioneel voertuig kunt vinden.

Wat de actieradius van dit voertuig betreft, is het een ideale keuze voor stadsritten. Volgens de fabrikant biedt dit voertuig een actieradius van 110 mijl. Bovendien beschikt hij over een krachtige elektromotor die een vermogen van 181 pk levert.

Het biedt veel kracht in vergelijking met de concurrenten in deze prijsklasse. Als u op zoek bent naar een goede elektrische auto voor woon-werkverkeer, is dit uw beste keuze.

2. 2021 Nissan Leaf

Met deze 4-deurs hatchback kun je een afstand van 250 kilometer afleggen op één lading. Hoewel dit bereik niet zo indrukwekkend is in vergelijking met voertuigen op benzine of diesel, is het redelijk voor elektrische voertuigen.

Hoewel het een hatchback is, heeft hij een ruim en comfortabel interieur. Als u echter op zoek bent naar spullen van hoge kwaliteit, is dit misschien geen ideale keuze. Wat het motorvermogen betreft, komt die met een krachtige elektromotor van 147 pk. Daarom kunt u genieten van een geweldige acceleratie.

3. 2021 Hyundai Ionic Electric

Dit elektrische voertuig is een andere goede keuze als het gaat om het prijskaartje. In tegenstelling tot de voertuigen van de vorige generatie biedt hij een groter bereik en sneller opladen. Wat actieradius betreft kun je in deze auto een lange afstand van 170 mijl afleggen.

Bovendien is deze EV compatibel met level 3 opladen. Daarom is het een ideale gezinssedan, die redelijk geprijsd is.

4. 2021 Tesla Model 3

2021 Tesla Model 3 is een andere geweldige sedan op de lijst met premium EV’s. Het is een ideale keuze als het gaat om veiligheid, comfort en prestaties. Het bereik van deze EV is 225 mijl en het kost niet veel tijd om volledig op te laden.

Wil je hem van 5% tot 90% opladen, dan hoef je maar 37 minuten te wachten. Bovendien beschikt het over veel autonome functies, een indrukwekkend touchscreen en een eenvoudig maar modern interieur.

De elektromotor in dit voertuig is 283 pk, wat voldoende vermogen levert om het voertuig in 5,6 seconden van 0 naar 60 mph te laten gaan.

5. 2021 Chevrolet Bolt

Dit elektrische voertuig biedt de langste actieradius voor de prijs. Op een enkele lading kun je een afstand van 259 mijl afleggen, aldus de fabrikant. Hoewel het een kleine hatchback is, biedt hij toch een ruim interieur.

In 30 minuten opladen kun je een bereik van 100 mijl toevoegen aan de EV. Hoewel het niet zo snel oplaadt als een Tesla-voertuig, heeft het verschillende functies die dit voertuig de prijs waard maken.

Kortom, dit zijn enkele van de goedkoopste elektrische voertuigen die je in 2021 kunt kopen.

Bron: Abdul Waheed Zafar

  • Gerelateerde Tags: