Gokken met je jas aan – Verander de manier waarop je op voetbal wedt

Gokken met je jas aan – Verander de manier waarop je op voetbal wedt

Stel een simpele vraag – hoe verdienen bookmakers geld – en je zult waarschijnlijk een handvol antwoorden krijgen, waarvan de meest populaire een hoofdschudden of schouderophalen is. Of allebei. Het echte antwoord is eigenlijk nogal prozaïsch. Ze verdienen geld door kansen op een evenement te plaatsen die ervoor zorgen dat ze een winstmarge behouden, ongeacht de uitkomst. Dit staat bekend als ‘marge’. Dit is de reden waarom de kansen op uitkomsten veranderen naarmate er meer geld wordt ingezet – de bookmaker manipuleert wiskundig de kansen om hun voordeel te behouden. Dit staat bekend als het in evenwicht houden van het boek.

Er zijn duidelijk andere factoren bij betrokken, zoals een ingewikkeld begrip van de sport/het evenement in kwestie, maar in wezen is dat alles. Het is daarom logisch dat de bookmaker in feite probeert om geld te verdienen, ongeacht de uitkomst, en niet op geluk vertrouwt. Ga nog een stap verder en je zult je realiseren dat hieruit volgt dat de bookmakers rekenen op relatief kleine marges, vaak zo weinig als 4% of 5% en dat bookmakers daarom afhankelijk zijn van grote aantallen om hun geld te verdienen.

En daar heb je het – kleine marges en grote aantallen. Of anders gezegd, weinig en vaak. Eenvoudig is het niet?

Wat heeft dit met jou te maken? Nou, als de bookmaker niet in geluk gelooft en best blij is om een ​​relatief kleine winst te maken op een weddenschap – (in procentuele termen, weet je nog, weinig en vaak) – waarom jij dan niet? Als je consequent winst wilt maken met gokken, dan moet je slimmer gaan gokken. Je moet je geest opnieuw trainen. Begin te denken als een bookmaker.

Dit is echter niet zo eenvoudig als je zou denken, om de simpele reden dat de meeste mensen gokken met één doel voor ogen – om aanzienlijk meer terug te krijgen dan ze inzetten. Begrijpelijk, maar uiteindelijk gebrekkig. Zelfs ervaren gokkers maken deze fout. En het is een vergissing die de bookmakers koesteren en aanmoedigen. Denk hier eens over na: waarom zijn bookmakers schijnbaar verheugd om de gokker bekend te maken die £ 10.000 wint met zijn zeven paarden 50 pence accumulator? Waarom zouden ze zo blij zijn om zoveel geld te verliezen? Om de simpele reden dat ze weten dat het zo zelden voorkomt. Ze weten dat voor elke 1 winnende accu van zeven paarden er tienduizenden anderen zullen verliezen, dus het is uiteindelijk in hun belang om dit soort regenboogjagen aan te moedigen.

Dat is dus de boodschap van dit artikel. Begin jezelf om te scholen. Als mensen op voetbal wedden, zullen meer dan 99% van hen in veelvouden inzetten – accumulators voor jou en mij. Een accumulator van 4 teams bijvoorbeeld, of een correcte scoredubbel, meestal om minimaal 5/1 terug te geven, meestal veel meer. Test je vastberadenheid. Probeer eens in singles te wedden. Probeer uw inzet te verhogen met veel kleinere marges, 60% of 80% of 110% of iets dergelijks. In deze drie voorbeelden geeft een inzet van £10 u een winst van £6 of £8 of £11. In plaats van te zeggen dat het nauwelijks de moeite waard is, kun je de omscholing beginnen door te zeggen dat een winst van £ 6 of £ 8 of £ 11 is perfect acceptabel en je bent op weg. De volgende keer zal ik je vertellen hoe je je nieuwe filosofie naar het volgende logische niveau kunt tillen.

O, en veel geluk.

Bron: Forbes White

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie