Google AdSense – Geld verdienen met Blogger

Google AdSense – Geld verdienen met Blogger

Heb je een blog? Levert het u het geld op dat u zoekt in uw bedrijf? Welnu, u moet weten dat u veel kunt profiteren van een blog in uw online bedrijf. Een van de manieren waarop u dit kunt doen, is met Google AdSense en een gratis blogsite genaamd “Blogger”.

Allereerst moet u weten dat Google AdSense een programma is waarmee u geld kunt verdienen voor elke gerichte klik die u krijgt op de advertenties die op uw website worden weergegeven. Het is een geweldige geldbron voor zowel website-eigenaren als blog-eigenaren. En u kunt veel geld verdienen met uw site met AdSense erop.

U ziet dat geld verdienen met AdSense heel eenvoudig is. Het enige wat u hoeft te doen is veel over een bepaald onderwerp te schrijven, uw eigen website of blog te bezitten, mensen naar uw site te leiden, uw AdSense-advertenties op de beste plaatsen te plaatsen en vervolgens te wachten tot mensen op de AdSense-advertenties op uw site klikken. . Hoe meer verkeer u krijgt, hoe meer geld u verdient dankzij het grotere aantal hits op uw site of blog.

Als u ervoor kiest om met een Blogger-blog te gaan, moet u weten dat Google AdSense eenvoudig en naadloos in uw blog kan worden geïntegreerd. Ze hebben een speciale applicatie waarmee je met een paar klikken AdSense-advertenties op je blog kunt plaatsen. Nu weet u dat u zich eerst voor AdSense moet aanmelden, maar dit is slechts een snelle en gemakkelijke handleiding om u te laten weten wat u moet doen.

Ik weet veel over Blogger, maar er is een ander populair blogplatform genaamd “WordPress” dat ook erg populair is. Ik weet niet veel over WordPress, behalve dat je honderden zoekmachinediensten kunt pingen direct nadat je een nieuw bericht hebt gemaakt – of een bericht hebt bewerkt. Daarom blijf ik bij Blogger, en ik denk dat jij dat ook zou moeten doen. Het is gewoon zo gemakkelijk om dingen op te zetten.

Als je nu blogberichten maakt, wil je niet 10 berichten op één dag plaatsen. Dit ziet er gewoon verdacht uit. Plaats in plaats daarvan elke dag 1 bericht en ping de zoekmachines. U kunt dat doen met een site genaamd “pingomatic”. Het is heel gemakkelijk om te doen, en zodra je de pingomatic-pagina bereikt, zul je zien wat ik bedoel.

Streef ernaar om elke dag 1 blogbericht te plaatsen – en het zou helpen als het minstens 500+ woorden of langer is. Hoe langer hoe beter. Maar sommige mensen hebben het gevoel dat ze niet één nieuwe blogpost per dag kunnen plaatsen. Zulke mensen vind ik ongelooflijk lui, of zo ongemotiveerd voor het idee van een internetbedrijf dat ze liever aan het werk gaan lol. Dit is grappig voor mij, maar het is waar. Hé, de verlangens van mensen zijn de verlangens van mensen. Ik kan dat niet kloppen.

Maar als u een van de gemotiveerde personen bent die veel geld wil verdienen met Google AdSense en een Blogger-blog, volg dan gewoon de tips in de les van vandaag en u bent klaar om te gaan.

Wanneer u voor het eerst begint met posten, krijgt u ongeveer 5 bezoeken per dag. Post meer dan je krijgt 10 bezoeken per dag. Zodra je tot 300 blogposts hebt geschreven, zul je 30 tot 40 nieuwe bezoekers per dag zien – en dat is gewoon van je eenvoudige en gemakkelijke blog. Het is heel gemakkelijk om een ​​blog bij te houden, en je zou het moeten gaan doen. Het kan erg voordelig voor je zijn.

Veel succes met het verdienen van geld met AdSense en uw Blogger-blog vandaag.

Bron: Randall A Magwood

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie