Google Adsense: wat u moet weten!

Google Adsense: wat u moet weten!

We lezen hoe u een Google AdWord-campagne ontwikkelt, maar waar worden deze advertenties weergegeven? Om te denken dat de advertenties alleen op Google verschijnen, afhankelijk van de zoekwoorden die door gebruikers worden gezocht, is niet waar, want dat is slechts een deel van de advertentieblootstelling. Google AdSense kan worden beschouwd als de andere helft van AdWords. AdSense stelt website-eigenaren in staat om relevante Google-advertenties op hun website weer te geven die overeenkomen met het gebruikersprofiel met de profielvereiste van elke advertentie en stelt website-eigenaren ook in staat inkomsten te VERDIENEN via het verkeer dat door de website wordt gegenereerd.

Dus als u een website heeft die elke maand een behoorlijk aantal hits trekt, is Google AdSense waarschijnlijk een goed model voor het genereren van inkomsten voor u en de onderstaande voordelen zouden effectief moeten zijn om u te overtuigen:

Voeg een inkomstenstroom toe aan uw bedrijf:

Google AdSense zorgt voor een extra inkomstenstroom voor uw bedrijf die zeer eenvoudig is in te stellen en heeft een robuuste backend-applicatie die de meest relevante advertenties levert aan de meest relevante doelgroep.

De installatieprocedure is heel eenvoudig:

U heeft geen technologische kennis nodig om u aan te melden bij Google AdSense. Een eenvoudig aanmeldingsproces, daaropvolgende goedkeuring en het kopiëren van een aantal eenvoudige html-code naar uw website zorgt ervoor dat u meteen aan de slag gaat met Google-advertenties op uw site.

Directe adverteerders op uw site:

Aangezien Google al een zeer succesvol AdWords-programma heeft, waarbij duizenden adverteerders zich aanmelden, krijgt u direct adverteerders die graag op uw website vermeld willen worden. U heeft geen verkoop of marketing nodig om adverteerders in welk stadium dan ook te krijgen.

Continue technologische verbetering zonder dat het u iets kost:

Het onderzoeksteam van Google besteedt duizenden manuren aan het verbeteren van het AdSense-programma, zodat gebruikers naar de meest relevante advertenties worden geleid en dit alles is gratis voor u beschikbaar.

Maakt u zich geen zorgen als u geen hoog aantal kijkers op uw site heeft:

U kunt nog steeds verdienen via Google AdSense. U kunt het Google-zoekvak op uw site plaatsen en op de volgende pagina met de zoekresultaten worden advertenties weergegeven die uw inkomstengenererende AdSense-campagne kunnen zijn.

Geen ongewenste advertenties op uw website:

Als u zich zorgen maakt over het weergeven van ongewenste advertenties die mogelijk niet relevant zijn voor uw websitebezoekers, dan is Google AdSense iets voor u. Alleen relevante advertenties worden getoond aan gebruikers en dat wordt gekozen door zowel het profiel dat je samenstelt als de inhoud op je website. Achter het AdSense-programma werken een aantal goed gedefinieerde filters waardoor de applicatie ‘intelligent’ is.

Vindt u Google-advertenties een beetje saai?:

Je bent niet de enige. Zelfs Google-technici realiseren zich dat de advertenties wat kleur nodig hebben en u kunt dat toevoegen aan de weergave-optie. Dit vreet de bandbreedte van de gebruikers niet op en toch wordt het weergegeven met een goede kleurencombinatie op de website.

Google heeft ook een premiumprogramma voor webmaster voor het AdSense-programma als uw website meer dan twintig miljoen paginaweergaven en vijf miljoen zoekopdrachten per maand trekt en dit staat bekend als AdSense Premier.

Aan de slag gaan is eenvoudig:

Het is moeilijk om niet overtuigd te zijn van het AdSense-programma, en u kunt vrij gemakkelijk beginnen met een formulier van één pagina dat basisinformatie vereist over het type account dat u wilt hebben (zakelijk of particulier), website-informatie, product selecteren ( AdSense voor inhoud of AdSense voor zoeken) en contactgegevens. Login moet eenvoudig worden gemaakt met een geldig en vaak gebruikt e-mailadres. Alle ingediende informatie wordt ter goedkeuring naar Google gestuurd en na goedkeuring ontvangt u een link om de code op te halen die u op uw website moet plaatsen en u bent AAN!

AdSense is een eenvoudig programma om te begrijpen en te implementeren en heeft al veel netto-ondernemers een vaste bron van inkomsten opgeleverd! Waar wacht je op?

Bron: Matt Bacak

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie