Google Adsense-winst: drie stappen om uw Adsense-inkomsten te verdrievoudigen

Google Adsense-winst: drie stappen om uw Adsense-inkomsten te verdrievoudigen

Als u bent zoals bijna elke webmaster die Google AdSense op uw websites heeft, bent u ongetwijfeld in de verleiding gekomen door de AdSense-goeroes die beloven u te leren hoe u een miljard dollar per maand kunt verdienen zonder extra werk. Hoewel dit natuurlijk aanlokkelijk klinkt, net als al het andere op internet; als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook.

Ik ga je van te voren gratis vertellen wat alle goeroes $40 tot $250 vragen om te leren.

Ben je klaar?

Weet je zeker dat je klaar bent om dit wereldschokkende, geestverruimende geheim te ontvangen dat je NU GELD zal opleveren!?

Het geheim is; Er zijn geen AdSense-geheimen!

Geloof me, als er een geheime methode was om duizenden dollars per maand te verdienen met weinig tot geen werk, zou geen van deze goeroes alle moeite doen om de wereld erover te vertellen. Ze zouden het geheim zelf uitbuiten en in hun walrusleren supermassagestoelen op hun massief gouden superjachten zitten en lachen om alle arme sukkels die de regels volgden

Er zijn geen AdSense-geheimen, alleen gezond verstand en een paar leuke ideeën die u kunt implementeren om de CTR (Click Through Rate) van de AdSense-advertenties die op uw website worden weergegeven, te verhogen. En een hogere CTR betekent een hogere MIYP (Money In Your Pocket).

Het eerste dat u moet beseffen, is dat inhoud koning is. Als uw website geen overvloed aan zoekwoordrijke, zoekmachinevriendelijke inhoud heeft die een waardevolle service aan uw bezoekers biedt, zal geen enkele hoeveelheid AdSense-aanpassingen ter wereld een verschil maken. Er zijn veel te veel sites die samen worden geslagen met de enige bedoeling om AdSense-inkomsten te genereren. In feite kun je voor ongeveer $ 40 op eBay een cd kopen met meer dan 350 websites met als thema hoogbetaalde zoekwoorden en instellingen voor Adsense. Het enige wat u hoeft te doen is uw AdSense-gegevens in te voeren en achterover te leunen terwijl de postbode worstelt om de hernia-veroorzakende zakken AdSense-cheques bij u thuis af te leveren.

Dit is echt een coole fantasie, een die ik bijna net zo leuk vind als het winnen van de loterij-fantasie, maar het gaat gewoon niet gebeuren. Deze sites hebben geen originele, waardevolle inhoud. Mensen die misschien een van de sites willen bezoeken, zullen dat in een oogwenk zien en de Google AdSense-advertenties zien als een wanhopige en irritante poging om ze voor de gek te houden door te klikken. Als een live AdSense-editor ooit een van deze sites zou bezoeken, zou uw AdSense-account sneller worden opgeschort dan u van klikfraude kunt spreken.

Het onderliggende niet-geheim dat alle AdSense-goeroes u willen verkopen, is dat als uw AdSense-advertenties eruitzien als inhoud en nauw zijn afgestemd op uw eigen waardevolle, originele inhoud, u uw CTR-percentage op zijn minst verdubbelt, en waarschijnlijker drievoudig of meer.

Ik ben onlangs begonnen met het implementeren van de drie stappen die ik u ga onthullen, en mijn gemiddelde dagelijkse CTR op een van mijn sites ging letterlijk van de ene op de andere dag van 0,86% naar meer dan 4%. Dit is een nieuwe site, iets minder dan een maand oud en ik krijg maar ongeveer 100 bezoekers per dag, maar ik ging van $ 0,30 per dag aan AdSense-inkomsten naar gemiddeld $ 6,00 per dag aan AdSense-inkomsten. Schaal die cijfers nu op tot de hoeveelheid verkeer die een gevestigde site krijgt, en u kunt zien hoe fenomenaal deze toename is.

1. Verwijder de AdSense-rand. Standaard zijn de AdSense-blokken omgeven door een rand met bovenaan een tekstvak met de tekst ‘Ads by Gooooogle’. Het is uw doel om de AdSense-blokken zo naadloos mogelijk in uw inhoud te verwerken, dus verwijder de grenzen. Nu staat Google u niet toe de randen te verwijderen, maar u kunt wel de kleuren van bijna elk element van een AdSense-eenheid bepalen. Maak de rand gewoon dezelfde kleur als de achtergrond van je website. Dit geldt ook voor de achtergrondkleur van het AdSense-blok, verander deze zodat deze overeenkomt met de achtergrondkleur van uw webpagina.

2. Gebruik rechthoekige doosformaten voor uw AdSense-blokken. Zoals de meeste mensen, toen ik voor het eerst met Adsense begon, gebruikte ik voornamelijk de horizontale wolkenkrabber, weet je, degene die eruitziet als een banner. Het probleem is dat mensen een sensorische overbelasting van reclame hebben ontwikkeld, zelfs niet zien banneradvertenties niet meer, ze stemmen ze visueel af. U moet uw AdSense-blok laten opgaan in uw inhoud, dus gebruik rechthoekige vakken. Ik krijg de beste respons met de doos van 336X280. De meeste talen worden van links naar rechts gelezen, dus probeer uw rechthoekige AdSense-blok in een tabel rechts van uw tekst te plaatsen.

3. Het draait allemaal om de kleuren. Google geeft u ongelooflijk veel speelruimte met de kleuren die u kunt selecteren voor uw AdSense-blokken. Gebruik dit in uw voordeel, naast het wijzigen van de rand- en achtergrondkleur, verander ook de link en URL-kleur. De meeste mensen zijn gewend dat klikbare links blauw zijn, dus zorg ervoor dat uw AdSense-links blauw zijn, met één uitzondering: als u een andere linkkleur op uw site gebruikt, wijzigt u de AdSense-links zodat deze overeenkomen met die kleur. Onderaan elk AdSense-blok staat de URL van de website die voor die advertentie betaalt. U wilt de aandacht wegtrekken van de URL en naar de klikbare link, verander de kleur van de link zodat deze overeenkomt met de hoofdkleur van de advertentie, over het algemeen zwart.

Volg gewoon deze drie eenvoudige richtlijnen en ik verzeker u dat uw CTR omhoog zal schieten. Blijf meer originele, relevante inhoud aan uw site toevoegen, vergroot uw gericht verkeer en zie uw AdSense-inkomsten exploderen.

Er zijn veel meer AdSense-technieken die uw CTR verhogen, maar deze drie zijn de belangrijkste. Bekijk toekomstige artikelen waarin ik uitleg over het belang van het positioneren van uw AdSense-blokken en hoe u uw AdSense-campagnes kunt volgen met behulp van kanalen.

Bron: Shannon Baker

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie