Goud kopen met Bitcoin

Goud kopen met Bitcoin

Goud kopen met bitcoin is makkelijker dan je denkt. Ik heb een heel specifieke manier ontdekt om mijn bitcoin te gebruiken om elke maand goud te kopen op automatisering. Het beste is dat de bitcoin die ik gebruikte om het goud te kopen, me niet eens iets kostte. In feite was het goud dat ik kocht technisch gratis.

Ik maak geen aannames of probeer niemand te overtuigen om te rennen en al hun inkomsten te besteden aan loze beloften. De methode die ik gebruik om goud te verzamelen is een feit en ik gebruik deze methode elke dag, die ik in dit artikel met je zal delen.

De volgende stappen zijn nodig om dit tot een succes te maken

  • Begin met het minen van bitcoin
  • Koppel je online portemonnee met een visakaart
  • Spaar bitcoin en koop goud
  • Begin met netwerken en verwijs mensen naar jouw methode
  • Verdien affiliate commissies

Begin met het minen van bitcoin

Als je niet bekend bent met bitcoin, doe jezelf dan een plezier en begin met het onderzoeken van deze digitale valuta die op dit moment over de hele wereld wordt gebruikt. Het verandert onze manier van leven heel snel en zal dat blijven doen. Ik heb de bitcoin-markt onderzocht en een manier ontdekt om bitcoin online te minen en elke dag betaald te krijgen, zonder me zorgen te maken over hardware-onderhoud, elektriciteitskosten of scherpe dalingen in uw winstgevendheid. Er zijn veel nadelen aan het bezitten van bitcoin-hardware, vanwege de hoge elektriciteitskosten om de apparatuur te laten werken.

Dus, wat u als allereerste stap moet doen, is een contract krijgen met een bitcoin-mijnbedrijf dat vertrouwd is en daadwerkelijk bestaat. Er zijn zoveel Ponzi-schema’s dat je de hele tijd alert moet zijn.

Koppel je online portemonnee met een visakaart

Als je eenmaal een gerenommeerd bedrijf hebt gevonden, begin dan met het minen van bitcoin en stuur het naar je online portemonnee om binnen een korte periode zoveel mogelijk bitcoin op te slaan. Zoek naar een bitcoin-portemonneebedrijf dat hun klanten een visumkaart aanbiedt die aan hun portemonnee kan worden gekoppeld.

Spaar bitcoin en koop goud

Deze kaart kan vervolgens worden gebruikt om online aankopen te doen, contant geld op te nemen bij een bank of eenvoudige betalingen te doen, zoals het kopen van boodschappen. Alle transacties zijn puur bitcoin die u uitgeeft en niets daarvan komt van uw daadwerkelijke bankrekening. Zodra u de visumkaart heeft, kunt u online goud kopen.

De volgende stap is het vinden van een bedrijf dat goud online verkoopt en dat u ervoor kunt betalen met uw creditcard. Gebruik de visumkaart die ik eerder in dit artikel noemde en koop wat goud. Test eerst het systeem en zorg ervoor dat het goud dat u koopt 24 karaats goud is. Ik zou je aanraden om je goud in stukken van 5 gram te kopen, omdat ze gemakkelijker te bewerken zijn als dat nodig is.

Begin met netwerken en verwijs mensen naar jouw methode

Er zijn talloze manieren om een ​​goed inkomen te verdienen en een daarvan is het gebruik van de kracht van netwerken. Als het je eenmaal is gelukt om je stuk goud in je hand te houden door het met bitcoin te kopen, willen mensen weten hoe je het hebt gedaan. Leg hen uw strategie uit en zij zullen volgen.

Verdien affiliate commissies

Als u bedrijven binnen de bitcoin- en goudmarkt heeft geselecteerd die hun klanten een aangesloten commissie aanbieden, zou u een groot passief inkomen verdienen met uw netwerkinspanningen. Dit zijn slechts enkele van mijn methoden die ik gebruik om een ​​online bedrijf op te bouwen waarvan ik weet dat het nog jaren meegaat.

Bron: Gideon Cornelius Van Niekerk

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie