GreenLighting-batterij op zonne-energie

GreenLighting-batterij op zonne-energie

Idee
Deze gadget kan je het gevoel geven dat je een bijdrage levert aan de wereld. Waarom? Omdat u uw apparaten zou kunnen opladen met de energie van de zon en niets anders! Zelfs als je op een heel klein niveau zou upgraden van elektriciteit naar zonne-energie, maar het is nog steeds een stap in de richting van het redden van onze aarde. Klinkt als een heel goed idee, maar laten we in meer detail op het product ingaan.

Technische details
Allereerst krijgt hij uiteraard direct energie van de zon, het zonnepaneel is 4,5 volt en 0,4 watt. Je mag verwachten dat deze gadget een 2000 mAh Lithium-Ion batterij oplaadt. Dat betekent dat u de nieuwste generatie telefoons en apparaten kunt opladen. De GreenLighting Solar Charging Battery heeft een zuignap waarmee je ze op ramen kunt gebruiken. Volgens de provider laadt het je telefoon tot 40% op. Het zou binnen 4 uur moeten gebeuren. Als je een bewolkte dag hebt, kun je hem opladen via USB en opslaan voor later. Op deze gadget zie je aan de achterkant 4 blauwe lampjes die aangeven hoeveel energie de interne batterij heeft. Het groene lampje geeft aan of deze GreenLighting Solar Charging Battery aan het opladen is of niet. De afmetingen zijn 4,5 x 1,5 cm.

Beoordelingen
De meeste recensies die ik heb gelezen zijn afkomstig van Amazon. De meeste recensies zijn goed over dit product. Ik heb geleerd dat deze gadget 2 meest voorkomende problemen heeft.

  1. De zuignap werkt niet goed
  2. De laadsnelheid is langzaam

Houd er rekening mee dat in droge lucht zuignappen niet zo goed werken. U kunt de GreenLighting Solar Charging Battery ook ergens op laten rusten, omdat de gadget zelf zwaar kan zijn voor de zuignap.

De laadsnelheid is volledig afhankelijk van het type raam. We bevinden ons op dit punt van technologische vooruitgang waar ramen het zonlicht aanzienlijk kunnen verminderen. Dus als u deze oplader achter uw voorruit of nieuwe ramen wilt plaatsen, houd er dan rekening mee dat dit een enorm verschil zal maken. Als het zonnig is, kun je het beste de ramen open houden als het te koud is, houd dan rekening met het verschil dat het zal maken. Andere beoordelingen zijn niet specifiek of subjectief, daarom zal ik ze niet noemen.

Conclusie
Als je echt houdt van het idee van een groene aarde of je woont op een plek waar de zon altijd schijnt dan zou ik de GreenLighting Solar Charging Battery voor jou aanraden. De beoordelingen zijn niet zo goed als we allemaal zouden willen, maar naar mijn mening zou het hoger moeten zijn. Sommige van die mensen hebben hoogstwaarschijnlijk niet nagedacht over zonnepanelen achter ramen. Het enige technische probleem is de zuignap, maar je kunt het heel gemakkelijk oplossen.

Bron: Darius Kersys

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie