H2O thuis begrijpen: kunt u thuis echt geld verdienen met H2O?

H2O thuis begrijpen: kunt u thuis echt geld verdienen met H2O?

H2O Thuis is een direct-salesbedrijf opgericht in 1997. Ze zijn begonnen in Frankrijk en hebben in 2009 een winkel geopend in de VS. Ze bieden schone, niet-giftige, milieuvriendelijke gerelateerde producten voor verschillende doeleinden. Bovendien bieden ze een zakelijke mogelijkheid voor ondernemers die een inkomen willen verdienen door hun bedrijf of zijn producten te vermarkten.

Het ding:

H2O At Home biedt natuurlijke thuiszorg, biologische persoonlijke verzorging en natuurlijke huisparfums. Ze leveren producten met behulp van hun “3 E Concepts”, Efficiënt, milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Hun producten zijn niet alleen ontworpen om effectief te zijn, maar vooral veilig! Daarom hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw kind mogelijk de schadelijke chemicaliën in uw huishouden te pakken kan krijgen!

  1. Natuurlijke thuiszorg – Ze hebben verschillende producten voor thuiszorg in deze categorie, maar over het algemeen is het ontworpen om u geld te besparen, giftige chemicaliën te verbieden, u de mogelijkheid te geven om te reinigen met water en hun niet-giftige chemicaliën, minder product te gebruiken om de klus te klaren, maken het reinigingsproces sneller en gemakkelijker en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Dergelijke inbegrepen items zijn hun Cleaning Clay Kit voor dingen zoals keramiek of ovens, kalkverwijderaar, Purifying Laundry Power en vele anderen.
  2. Biologische persoonlijke verzorging – Deze categorie omvat gezichtsverzorging, lichaams- en haarverzorging en microvezelbadhanddoeken en accessoires, allemaal met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten.
  3. Natuurlijke huisgeur – Alle producten in deze categorie zijn gemaakt met 100% natuurlijke essentiële oliën om een ​​veiliger huis te bieden en u tegelijkertijd geld te besparen. Inbegrepen items zijn aromatherapie, geurextracten, etherische olie-diffusers en vele andere!

De kans:

De vraag blijft; kun je echt geld verdienen met H2O At Home? Om deze vraag nauwkeurig te beantwoorden, moeten we kijken naar hun Compensatieplan, wat geweldig leuk en opwindend is!

Het lijkt erop dat er 4 manieren zijn waarop u geld kunt gaan verdienen met H2O At Home, zoals persoonlijke verkoop, verkoop van teamleden, bonussen en beloningen. Ik zal ze hieronder kort toelichten!

  1. Persoonlijke verkoop – U kunt profiteren van 25% tot 40% commissie op al uw persoonlijke verkopen.
  2. Teamleden Verkoop – Met deze uitbetaling kunt u 10% van de omzet van uw persoonlijk ingeschreven downline-leden ontvangen.
  3. Bonussen – Ze bieden een Fast Start Bonus, die in aanmerking komt voor nieuwe leden gedurende hun eerste 60 dagen om tot $400 aan beloningen te verdienen of persoonlijk iemand in uw team in te schrijven.
  4. Beloningen – Dit hoeft niet per se een uitbetaling te zijn, maar u kunt wel 10% tot 15% van uw productverkopen in gratis producten verdienen. Dat klopt, gratis!

Tot slot: ja, u kunt thuis geld verdienen met H2O!

De kosten:

Voor sommigen is dit de belangrijkste vraag voordat ze bij H2O At Home of een ander bedrijf als dit komen werken! Het is echter belangrijk om te onthouden dat alle bedrijven een soort opstartvergoeding vragen! In deze branche is het echter over het algemeen veel goedkoper om te beginnen dan in een traditioneel bedrijf dat ongeveer $ 30.000 zou kunnen kosten om te beginnen!

Om met H20 aan de slag te gaan, moet je een van hun Business Starter Kits kopen!

  1. Zakelijk pakket – $ 99,00
  2. Executive Business Kit – $ 230,00

Met beide kits kunt u de eerste drie maanden gratis een persoonlijke website krijgen om uw bedrijf online op de markt te brengen en te laten groeien en daarna $ 13,00.

Laatste gedachten:

De producten die dit bedrijf aanbiedt zijn degelijk en lijken geweldig voor diegenen die niet-giftige schoonmaakmiddelen en chemicaliën voor persoonlijk gebruik willen! Hun prijzen voor bepaalde artikelen zijn echter nogal prijzig en kunnen uw budget snel schaden!

De kans is zwak saus! Ze hebben slechts vier uitbetalingen en alle vier zijn lage percentages. Ook het vinden van een pdf van hun compensatieplan is moeilijk te doen, om welke reden dan ook, wat nooit een goed teken is. Je bent zeker in staat om een ​​inkomen te verdienen door dit bedrijf op de markt te brengen, maar het ziet er niet naar uit dat je snel rijk zult worden en voor de meesten van ons is dat het doel! Om geld te verdienen terwijl je anderen helpt een betere levensstandaard te krijgen!

De kosten zijn betaalbaar, maar voor een bedrijf dat in 1997 is opgericht, zouden ze meer opties moeten hebben om uit te kiezen! Beide kits worden echter geleverd met voldoende zakelijke materialen, voorbeeldproducten en training om uw bedrijf op gang te helpen en onmiddellijk te laten groeien! Ook de persoonlijke website voor de eerste drie maanden is leuk en de onderhoudskosten zijn helemaal niet slecht! Als u echter weet hoe u een bedrijf als dit op de juiste manier kunt laten groeien, is een persoonlijke bedrijfswebsite een totale verspilling van geld!

*Dustin Hale is NIET aangesloten bij H2O At Home of hun bedrijf/inkomensmogelijkheid!

Bron: Dustin Hale

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie