Handleiding voor internetbeveiligingssoftware: hoe kunt u de juiste cyberbeveiliging kiezen voor uw behoeften?

Handleiding voor internetbeveiligingssoftware: hoe kunt u de juiste cyberbeveiliging kiezen voor uw behoeften?

Over veiligheid kan men tegenwoordig niet zelfgenoegzaam zijn. Er zijn altijd hackers en dieven die er alles aan doen om het geld, de persoonlijke informatie, foto’s, identiteiten, enz. van mensen te stelen. Veel van de hedendaagse cyberdreigingen houden op een bepaald niveau fraude in. Als u nog geen betrouwbare internetbeveiligingssoftware heeft, is het tijd om deze aan te schaffen. Als je er een hebt, zorg er dan voor dat deze up-to-date is of kies een andere. Er moet altijd een beveiligingssuite op uw computer en mobiele apparaten draaien.

Een gewoon antivirusprogramma is tegenwoordig niet echt genoeg, omdat cybercriminelen continu op zoek zijn naar nieuwe manieren om de beveiliging te omzeilen. Het goede aan veel beveiligingspakketten is dat hun prijsstelling meestal bescherming voor meerdere apparaten omvat, evenals tools voor ouderlijk toezicht. Dit betekent dat u niet alleen uzelf maar ook uw kinderen kunt beschermen tegen cybercriminelen en roofdieren.

Aan de andere kant heb je misschien niet alle tools en functies nodig waarmee internetbeveiligingssoftware wordt geleverd. Te veel processen kunnen ertoe leiden dat uw computer of apparaat verstopt raakt. Bekijk zorgvuldig een lijst met de functies die in elk abonnement zijn opgenomen en beslis welk abonnement voor u voldoende is. Heb je echt alles nodig? Zo heeft niet iedereen extra webcambeveiliging nodig. U kunt de uwe eenvoudig afdekken wanneer u hem niet gebruikt. Als je niet zo vaak op sociale netwerksites zit, heb je er misschien geen extra bescherming voor nodig. Een wifi-beveiligingsadviseur is handig voor bedrijven, maar heb je die nodig voor je thuisnetwerk?

Waarom niet kiezen voor gratis internetbeveiligingssoftware

Gratis software is niet de beste keuze, omdat er vaak verplichtingen aan verbonden zijn, zoals advertenties over de hele interface. U krijgt vaak pop-upmeldingen die u proberen te laten betalen voor de volledige versie. De interface voor een premium suite van beveiligingssoftware is meestal schoner en gebruiksvriendelijker.

Als u meerdere apparaten en pc’s wilt beschermen, is het belangrijk om een ​​bedrijf te selecteren dat het proces vereenvoudigt door een soort van afstandsbediening en scannen aan te bieden. Kunt u inloggen op de website van het bedrijf, toegang krijgen tot uw account en de controle over het netwerk overnemen? Het is ook erg handig als het beveiligingsprogramma zichzelf automatisch bijwerkt, zodat je niet alles op al je apparaten hoeft bij te houden.

Hoewel er een aantal geweldige internetbeveiligingssoftware is om uit te kiezen, is Bitdefender Internet Security degene die het vermelden waard is. Bitdefender-producten zijn gebruiksvriendelijk en worden geleverd met verschillende abonnementsopties. AV-Comparatives noemde het in februari 2018 het “Product van het Jaar”.

Of u nu Antivirus Plus, Family Plus of internetbeveiligingssoftware wilt, de couponcodes van Bitdefender 2019 zijn beschikbaar en kunnen worden toegepast om u geld te besparen. Bitdefender is een vertrouwde en betrouwbare leverancier van computerbeveiligingsproducten en wint al jaren prijzen.

Bron: George Botwin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie