Herziening van Apple MacBook Air (2019)

Herziening van Apple MacBook Air (2019)

Apple heeft zijn naam verdiend als een van de toonaangevende techgiganten ter wereld. Of het nu een iPhone of MacBook Air is, al zijn gadgets en apparaten hebben een revolutie teweeggebracht. De laatste tijd heeft Apple MacBook Air de aandacht van mensen getrokken. In vergelijking met de allereerste Ultrabook zijn er veel nieuwe upgrades en functies die gebruikers zullen zien. Deze gestroomlijnde gadget van 13,1 mm is ongetwijfeld een van de beste instaplaptops die Apple heeft bedacht.

Specificaties:

  • Afmetingen 12 inch, 28,05 cm x 19,65 cm
  • 1,6 GHz Intel Core i5-8210Y
  • 8 GB (2.133 MHz LPDDR3)
  • 802.11ac wifi, Bluetooth 4.2
  • Intel UHD-graphics 625
  • 720p FaceTime HD-webcam

Ontwerp

De MacBook Air is een dunne laptop van slechts 0,9 kg met afmetingen 28,05 cm x 19,65 cm. Het heeft een wigvormig ontwerp, dus het loopt taps toe tot 0,16 inch, wat het dunste punt is. Deze nieuwe gadget is beter, sneller, soepeler en dunner. Hij weegt slechts 1,25 kg en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. De unibodybehuizing van aluminium-zware legering is lichter en het op magnesium gebaseerde materiaal is een van de pluspunten. Het algehele ontwerp van de Apple MacBook Air is behoorlijk verbeterd en ziet eruit als een nieuw model.

Toetsenbord en trackpad

Het opnieuw ontworpen toetsenbord van dit apparaat is voorzien van een vlindermechanisme van de 3e generatie dat responsiviteit en veel comfort biedt.

Waar het toetsenbord superglad is, is de touch ID een andere geweldige toevoeging. De power key-functies van de MacBook Air zijn de ingebouwde vingerafdrukscanner waarmee u de laptop kunt ontgrendelen, vooral wanneer deze in de slaapstand staat. U kunt kiezen uit een pincode of een wachtwoord om het te vergrendelen. De biometrische gegevens worden opgeslagen op de T2-beveiligingschip die hackers verhindert om de gadget te hacken.

Verbeterde functies

  • Poorten: De Apple MacBook Air heeft twee USB-C-poorten, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een enkele USB-1-poort.
  • Touch-ID – Met de ingebouwde touch ID kunnen gebruikers inloggen op de laptop met een vingerafdruk. Het maakt het inloggen op de MacBook air eenvoudig en snel.
  • Luidsprekers – Verbeterde luidsprekers kunnen een 25% luider volume aan.

Camera

720p FaceTime HD-camera samen met 3 microfoons helpt om spraakoproepen en video’s goed te maken. Over de resolutie gesproken, het heeft een 1080p-webcam, wat best goed is in vergelijking met zijn concurrenten.

Kleur opties

Apple biedt drie kleurvarianten voor deze laptop. Dit zijn traditioneel zilver, goud en spacegrijs. Het verlichte Apple-logo is overgeschakeld naar Chrome one, een andere gewijzigde functie.

Batterij

De batterijduur van de nieuwste Apple MacBook Air is goed voor 12 uur lokaal video- en draadloos internetgebruik, wat best behoorlijk is.

Eindoordeel

Afhankelijk van het gebruik kunnen we niet voorspellen of het gebruikers zal overtuigen met zijn functies of niet. Maar ja, degenen die MacBook al heel lang gebruiken, zullen veel verbeteringen in veel functies zien. Van een nieuw scherm, verbeterde grafische kaarten en nog veel meer, we hopen dat het de gebruikers de beste ervaring zal geven. De prijs zal echter nog steeds een punt van zorg zijn wanneer concurrenten met veel nieuwste functies komen tegen een fatsoenlijk prijskaartje.

Bron: Triveni Thakur

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie