Het Apple iPod-fenomeen

Het Apple iPod-fenomeen

Hoe begon het Apple iPod-fenomeen? Wat maakte dit kleine gadget tot de belangrijkste technologische innovatie van de afgelopen jaren, terwijl het bijna in zijn eentje het hele bedrijfsmodel voor muziek veranderde? Er zijn maar weinig producten die ooit de geweldige status bereiken die het Applie iPod-fenomeen aan de iPod verleende. Je zou kunnen zeggen dat de iPod op het juiste moment op de juiste plaats was, maar de sleutel tot zijn explosie in populariteit ligt echt in de ouderwetse marketingmagie, ondersteund door een geweldig apparaat en frequente herontwerpen en upgrades.

Er is altijd een nieuwere, betere iPod

Als de gloednieuwe iPod die je net hebt gekocht niet al oud is, wacht dan gewoon een paar maanden of een half jaar. Apple rolt voortdurend nieuwe modellen van de iPod uit en dit is een van de redenen waarom het Apple iPod-fenomeen plaatsvond. Omdat de apparaten zo goed worden ontvangen, zelfs als je er al een hebt, wil je de nieuwste en nieuwste met de extra functie die je bestaande niet heeft.

Mensen snakken echt naar de nieuwste iPods en daarom levert de iPod prompt het nieuwste model en ongetwijfeld houdt het tegen om al hun functies tegelijk te ontketenen, zodat ze later terug kunnen gaan en nog een nieuw model kunnen uitbrengen. Sinds hun oprichting zijn er tientallen verschillende soorten iPods onthuld en is er veel innovatie geweest.

Van het nog kleiner verkleinen tot het vergroten van hun geheugencapaciteit en hun functionaliteit, tot het recentelijk toevoegen van een iPod met aanraakscherm houdt de magie nooit op. Er zijn zoveel Apple iPods die er zijn dat als je echt Apple iPod-recensies op elke iPod zou willen lezen, je zou kunnen merken dat je enkele uren, zo niet dagen achter je computerscherm zou beginnen!

Momenteel kun je de iPod Nano, de iPod Shuffle, de Classic iPod en de iPod Touch krijgen. De Shuffle is de belichaming van klein en draagbaar, en kan gewoon op je broek of shirt worden geklikt en biedt nog steeds 1 GB aan opslagruimte. De Nano is een grote stap vooruit, met een scherm en opslag tot 8 GB. De iPod Classic kan tot 100 GB aan digitale media opslaan om een ​​eindeloze reeks muziek, video en foto’s tot je beschikking te hebben. En de nieuwe iPod Touch heeft wifi-internetmogelijkheden, zodat je nieuwe muziek kunt downloaden, video’s op YouTube kunt bekijken en alles kunt bedienen via het geweldige interactieve scherm.

Apple iPod-fenomeen heeft veel te danken aan geweldige marketing

De andere factor achter de enorme en ontzagwekkende populariteit van de iPod is de marketinginspanning die nog steeds in de gadget wordt gestopt. Het is niet alleen een muziekspeler (of een videospeler, of een fotoviewer, enz.), maar het is bijna een statussymbool. Als je trendy bent en je weet wat populair is, dan heb je een iPod. Het heeft een enorme aura van koelte die eruit sijpelt, dat maakt mensen van alle leeftijden gek om er een te bemachtigen.

Het goede nieuws is dat het nooit te laat is om mee te doen aan de rage en jezelf en je gezinsleden een paar Apple iPods te bezorgen. Als je alles hebt gelezen wat je kunt in onze Apple iPod-recensies, en je bent klaar voor de volgende stap, je aansluiten bij de wereld in het draagbare muziek-, foto- en videotijdperk, dan kun je Apple iPods kopen.

Bron: Oliver Mastilero

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie