Het belang van het opnemen van een liefdadigheidsinstelling in uw vermogensplanning

Het belang van het opnemen van een liefdadigheidsinstelling in uw vermogensplanning

WILLEN & GOEDERENPLANNING:

Estate planning is een van de verstandigste ondernemingen die u ooit kunt doen met de dingen die u bezit. Forbes noemt de gevolgen in het echte leven als er geen boedelplan is opgesteld. Het plannen van uw nalatenschap en het duidelijk en overzichtelijk vastleggen van al uw wensen door middel van het opstellen van een testament is een zaak die u het beste vroeg in uw leven kunt doen. Het is wanneer je mentale vermogens in topconditie zijn. Dit zorgt ervoor dat de tijd en inspanningen die u hebt geïnvesteerd in het creëren en bieden van stabiliteit voor u en uw dierbaren intact en winstgevend blijven, lang nadat u weg bent.

Bij het maken van een testament is het belangrijk om goede doelen op te nemen in uw aangestelde legaten. Als u dit doet, zijn u, uw nalatenschap en uw begunstigden in het voordeel.

Langere levensduur en betere gezondheid

Het Journal of Economic Psychology publiceerde in 2015 een onderzoek naar liefdadigheidsgiften. Het meldt dat liefdadigheid het fysieke en emotionele welzijn van de gever verbetert. Wanneer u liefdadigheid in uw testament opneemt, profiteert u persoonlijk. Je leeft langer en het gaat beter met je. U haalt voldoening uit de wetenschap dat uw inspanningen niet alleen helpen het leven van uw dierbaren en uzelf te verbeteren, maar ook van zoveel andere mensen. Het bevestigt al het harde werk dat je hebt gestoken. Met een positievere kijk die je hebt opgedaan, is het moeilijk te bedenken wat nog meer de directe winst van een verbeterde gezondheid en levensverwachting kan verslaan.

Belastingkredieten

Belastingverminderingen voor donaties aan goede doelen verschillen afhankelijk van waar u woont. Donateurs krijgen automatisch belastingvoordelen voor schenkingen aan goede doelen die worden verstrekt aan goede doelen. Legaten die zijn geschonken aan geregistreerde Canadese liefdadigheidsinstellingen kunnen bijvoorbeeld belastingkredieten verlenen tot 100% van het inkomen van de donor. Het krediet kan niet alleen van toepassing zijn in het jaar van zijn overlijden, maar ook in het voorafgaande jaar. CTF biedt een gepubliceerd rapport van Canada’s Standing Committee on Finance (en meer) voor meer inzicht.

Een verstandige belegger profiteert van dit soort voorzieningen. Door een deel van uw nalatenschap in een goed doel te investeren, kunt u de successierechten aanzienlijk verlagen. Belastbare bedragen op het landgoed zijn exclusief eventuele waarden die zijn gereserveerd voor liefdadigheidsgiften. Dat scheelt meteen in de verschuldigde successierechten. Bovendien geeft schenking aan goede doelen u recht op heffingskortingen. Hierdoor wordt de te betalen belasting over de nalatenschap verder verlaagd. Met verlaagde belastingen, kunt u meer van uw landgoed behouden. Bepaal strategieën zodat u het beste belastingtarief per donatiebedrag kunt bereiken. U kunt dit het beste bereiken door te overleggen met een estate planner.

De behoefte aan precisie

Voorkom juridische problemen door ervoor te zorgen dat uw goede doelen nauwkeurig worden genoemd. Identificeer het gebruik van zakelijke functies die gedurende hun hele bestaan ​​hetzelfde blijven. U kunt zakelijke ID-nummers en bedrijfs-ID-nummers gebruiken voor een betere identificatie. Laat details actueel blijven. Bijgewerkte naamswijzigingen kunnen uw donatie ongeldig maken.

Overweeg om een ​​goed doel te noemen in uw Estate planning. Het zal niet alleen het goede doel ten goede komen en een sterkere gemeenschap opbouwen, u zult er ook van profiteren.

Bron: Randy Klassen

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie