Het hoesje voor het kopen van de iPhone 6

Het hoesje voor het kopen van de iPhone 6

Als je het soort krachtige gebruiker bent dat elk jaar de nieuwste vlaggenschiptelefoon koopt, denk je er misschien aan om de nieuwe iPhone 6 Plus van Apple te kopen. Voordat u dit echter doet, is het een goed idee om serieus na te denken over de iets kleinere broer of zus van de 6 Plus, de gewone vanille iPhone 6.

De media-razernij en de aandacht van mensen zijn allemaal uitgegaan naar de enorme 6 Plus omdat het zo lang heeft gewacht op een telefoon van dit formaat van Apple. Smartphone-gebruikers die vastzaten aan iOS omdat ze er dol op waren of omdat ze verbonden waren met het ecosysteem van Apple, zijn lange tijd jaloers geweest op gadgets op enorme phablet-telefoons zoals de Samsung Galaxy Note.

Ook dit feit is de Koreaanse smartphonemaker niet ontgaan. Met slimme marketing en een aantal echt gelikte, grappige advertenties, heeft Samsung herhaaldelijk gehamerd op het feit dat Apple geen telefoon met groot scherm heeft en dat is waar Apple-telefoongebruikers elk jaar op hopen.

Dat veranderde dit jaar echter met de lancering van de iPhone 6 Plus, een 5,5″-gescreende reus van een telefoon die te groot is voor de meeste mensen met normale handen om alleen te gebruiken en dat is de kern van de zaak.

De iPhone 6 Plus heeft misschien een enorm, prachtig scherm dat algemeen wordt beschouwd als het beste scherm dat momenteel op een smartphone wordt geleverd, maar dat gaat ten koste van de bruikbaarheid. Gebruik met één hand is voor iedereen uit het raam, tenzij je meer dan 1,80 meter lang bent en de handen hebt die bij je lengte passen.

Zelfs Apple erkent dit feit omdat een van de weinige stukjes aangepaste software op de 6 Plus de mogelijkheid is om het hele scherm naar beneden te schuiven, zodat je schermelementen in de bovenste helft kunt bereiken zonder een tweede hand te gebruiken.

De 6 Plus past vanwege zijn formaat ook moeilijk in zakken. Een recent verhaal over de Chinese gsm-aanbieder die gratis aanpassingen aan de zakvergroting weggeeft bij de verkoop van de iPhone 6 Plus, klinkt als satire, maar het is een waargebeurd verhaal.

Voor mensen die het niet beseffen, de iPhone 6 is ook niet even groot gebleven als de vorige generatie. Zelfs het is met een halve inch gegroeid om in te klokken op ongeveer 5 “nu, dus je kunt nog steeds een grote iPhone hebben zonder helemaal naar de 6 Plus te gaan.

De iPhone 6 is veel gemakkelijker met één hand te gebruiken en past veel gemakkelijker in je zakken en kleding vanwege het kleinere formaat, zelfs met een van de vele iPhone 6-hoesjes erop. Je krijgt misschien zelfs een iets langere levensduur van de batterij vanwege het iets kleinere scherm dat iets minder stroom verbruikt dan de 6 Plus.

Er is ook de kwestie van de prijs, de iPhone 6 is een aanzienlijk bedrag goedkoper dan de 6 Plus en dat geld zou kunnen worden besteed aan een mooiere koptelefoon dan degene die Apple bij de telefoon levert of coole designercases als dagelijkse voorwerpen.

Het resultaat is dat, zelfs als u uw iPhone bij uw volgende upgrade wilt vergroten, voor veel mensen de iPhone 6 in feite een voldoende grote vergroting kan zijn.

Bron: Nahid Ahmad

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie