Het lot van de rijken en beroemdheden – De geheime cijfers van hun opmerkelijke levens

Het lot van de rijken en beroemdheden – De geheime cijfers van hun opmerkelijke levens

Heb je je ooit afgevraagd waarom rijke en beroemde mensen rijk en beroemd zijn? Is het geluk? Talent? Hard werken? Verbindingen? De waarheid lijkt misschien ongelooflijk, onbegrijpelijk, onaanvaardbaar. Het feit is ondubbelzinnig dat die individuen die rijk en beroemd zijn, vanaf het begin van hun leven voorbestemd waren om rijk en beroemd te worden. De blauwdruk van hun lot werd gemaakt voordat ze ooit de baarmoeder van hun moeder verlieten.

Dit lijkt misschien vreemd, maar het is de realiteit. Elk van ons leven is bestemd voor de adem. Zoals de heilige van de twintigste eeuw, Jagat Singh, stelt: Ons huidige leven is al bepaald voordat we worden geboren. Wat het lot voor je heeft gepland, zal gebeuren zonder enige planning van jouw kant. Je lot zal ervoor zorgen dat je handelt en je inspant volgens zijn plan. Ouderdom, gezondheid, armoede, rijkdom, ziekte, ziekte, rijkdom, leren, eer, oneer en het tijdstip van overlijden zijn allemaal voorbeschikt terwijl een man in de baarmoeder van zijn moeder is, dus een wijs man maakt zich nooit zorgen of piekert of heeft spijt iets.

Elk van onze lotsbestemmingen, of we nu rijk en beroemd zijn of niet, zit vervat in de cijfers en letters van onze volledige naam bij onze geboorte en onze geboortedatum. Deze letters en cijfers dienen als labels voor energievelden die niet alleen omvatten wie we zijn als individuen, maar ook ons ​​pad door het leven van seconde tot seconde. Deze lotsbestemmingen kunnen bekend worden met een beetje studie via de oude wetenschap en kunst van de King’s Numerology.

Zoals algemeen bekend is Bill Gates bijvoorbeeld een van de rijkste mannen ter wereld. Zijn immense rijkdom wordt duidelijk gedefinieerd in zijn numerologiegrafiek door een numeriek patroon van 1/22-4 dat het individu en de ondernemer vertegenwoordigt, waarbij de “1” zichzelf uitspeelt in het veld van de 22-4, een patroon van grote rijkdom en macht. Elke seconde van Gates’ leven van geboorte tot dood is geconcentreerd in dit 1/22-4 numerieke patroon.

De grafiek van Oprah Winfrey onthult haar grote ondernemerssucces door middel van een 1/8 numeriek patroon dat, net als de numerologiegrafiek van Bill Gates, ook aanwezig is gedurende haar hele leven, van de wieg tot het graf. Winfrey heeft ook de master communicator nummer 33-6 dominant in haar kaart, evenals de master lover/artisan nummer 66-3. Haar unieke en iconische persoonlijkheid wordt onthuld door haar Crown Pinnacle van een 55-1 die wordt gegenereerd op basis van het getal 3 — het numerieke cijfer dat alles regelt wat met media, communicatie en zelfbeeld te maken heeft.

De tragische levens van Marilyn Monroe en prinses Diana worden ook onthuld door middel van hun ‘cijfers’. In feite zijn hun numerologische grafieken vrij gelijkaardig, zoals je zou verwachten dat ze gebaseerd zijn op de gelijkenis van hun leven.

Daarom, als we denken aan succes, vooral aan die individuen die extreem rijk en wereldberoemd zijn, zou het verstandig zijn om te onthouden dat hun leven, net als het onze, voorbestemd is. Dit feit zou ons niet alleen een pauze moeten geven, maar ook een kans moeten geven om dieper in de mysteries en realiteiten van het leven te duiken.

© Richard Andrew King, 2011

Bron: Richard Andrew King

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie