Het miljonairboekje: superrijk worden

Het miljonairboekje: superrijk worden

ik heb het gelezen Het miljonairboekje, door Grant Cardone ongeveer 25 keer. Waarom? Mijn 10x doel is om een ​​imperium van $ 250 miljoen op te bouwen dat zal helpen bij het opbouwen van de gemeenschappen waarin ik ben opgegroeid.

Grant Cardone zegt dat Millionaire de nieuwe middenklasse is. De middenklasse is dood. Om financiële welvaart te hebben, moet je rijk zijn. Je hebt geld nodig om je doelen te financieren, je gemeenschap te helpen en aan je goede doelen te geven. Begrijp dat dit niet over hebzucht of genotzucht gaat.

Superrijk worden

Superrijk worden gaat over het bereiken van uw financiële potentieel en het helpen van anderen. Die musea, ziekenhuizen en recreatiecentra voor jongeren worden niet door de armen gebouwd. Beurzen en beurzen worden niet uitgedeeld door mensen die schulden hebben en van salaris tot salaris leven.

Superrijk worden gaat over het opzetten van uw gezin voor financiële welvaart. Het gaat om het opbouwen van rijkdom die een erfenis nalaat. Het gaat erom dat jij geeft en helpt om het leven van mensen te verbeteren. Het gaat over het financieren van uw kerk- of gemeenschapsactiviteiten.

Dit zijn de 8 stappen van het miljonairboekje:

Stap één: de miljonairbeslissing

Je moet besluiten om Super Rich te worden. Verbind je nu en zet je paal in de grond en zeg: “Ik zal op een dag heel, heel, heel rijk worden”. Uw beslissing en uw consequente inzet voor die beslissing is het belangrijkste dat u kunt doen voor uw financiële toekomst.

Mensen besteden meer tijd aan het beslissen over wat ze moeten dragen, waar ze willen eten en naar wie ze op tv moeten kijken dan aan hun financiën. Ze zijn tevreden met de leugen van de middenklasse. Ze zijn comfortabel. Comfort is de vijand van vooruitgang. Zet de noties van, “Net genoeg”, “Aankomen”, “Ik doe het beter dan zij”.

Stap twee: doe de miljonair-wiskunde

Besluit eerst om superrijk te worden. Dan moet je de rekensom maken. De waarheid is dat de meeste mensen in hun leven een miljoen dollar zullen verdienen. Als je 20 jaar lang een vaste baan hebt tegen $ 50k per jaar. Je zou $ 1 miljoen dollar hebben verdiend. Verkoop uw huis plus uw pensioensparen en u zou in contact kunnen komen met een miljoen dollar.

Wat heb je nodig om nu een miljoen dollar te verdienen? Je moet de wiskunde doen. Dat betekent dat je een voertuig moet vinden waarmee je een miljoen kunt bereiken. Is het uw werk, onroerend goed, verkoop, uw bedrijf? Heb je een promotie nodig? Kun je andere inkomstenstromen toevoegen die symbiotisch zijn aan wat je nu doet?

Stap drie: inkomen verhogen

U wordt rijk door uw inkomen te verhogen. Het is niet door te sparen of te beleggen. U verhoogt eerst het inkomen. INKOMEN IS KONING. Inkomen is uw enige manier om rijkdom op te bouwen. Niets vervangt ooit het inkomen. Het is de weg naar rijkdom. Topsporters en entertainers gaan failliet omdat ze na het einde van hun contracten of filmrollen geen inkomsten meer kunnen genereren.

Er zijn verschillende manieren waarop u nu meer inkomsten kunt genereren. Zoek een tweede baan, verkoop al die spullen die je niet gebruikt, zoek een bijbaantje, start een bedrijf met je vaardigheden of vind een manier om je inkomen uit je primaire bron te vergroten.

Verhoog uw inkomen stapsgewijs. Je gaat niet van de ene op de andere dag van $ 2500 per maand naar een miljoen dollar. Als u $ 2500 per maand verdient, maakt u uw nieuwe doel $ 3000. Wanneer u dat doel bereikt, maakt u $ 3500 of $ 4000 uw volgende doel. Ga zo door. De sleutel is om uw verhogingen op te slaan (stap 6).

Stap vier: wie heeft mijn geld?

Simpel… Wie heeft jouw geld? Om uw inkomen te verhogen heeft u mensen nodig met geld of toegang tot geld. Zoek mensen die u kunnen betalen voor uw diensten. Je nieuwe mantra is, “Wie heeft mijn geld?” Besteed minder tijd aan failliete mensen en besteed meer tijd aan mensen die uw inkomen kunnen verhogen. Zoek een behoefte, vul deze en krijg er vervolgens voor betaald.

Stap vijf: Blijf blut

Je hoorde me. Blijf brak! Verhoog uw uitgaven niet als uw inkomen stijgt. Zorg voor een maandelijks cashflowplan. Weet hoeveel geld u elke maand uitgeeft. Mensen krijgen elk jaar loonsverhogingen en toch zitten ze in een financiële crisis. Verlaag uw uitgaven en breid uw inkomsten uit. Maak geen schulden meer, tenzij die schuld uw cashflow kan verhogen.

Brak blijven betekent niet arm zijn. Het betekent een budget aanhouden dat u zal helpen om superrijk te worden.

Stap zes: bewaar alles

Sparen om te investeren, niet sparen om te sparen. Door geld te investeren (van een hoger inkomen) kom je bij de superrijken. De reden waarom ik in zes maanden $ 10k van een nieuwe inkomstenstroom kon sparen, is omdat ik al mijn inkomensstijgingen, fooien en bonussen heb bewaard. Ik bleef blut zoals in stap 5 en ik stopte al mijn inkomensverhogingen weg.

Mensen creëren nooit rijkdom omdat ze nooit genoeg in een deal investeren om uit te betalen. Wanneer uw inkomen stapsgewijs toeneemt, bewaar dan al uw pieken, bonussen en eventuele extra’s die binnenkomen. Blijf blut en bewaar de rest voor een grote deal. Dit geeft je ook de tijd om te leren hoe je grote deals kunt vinden. Ik label mijn heilige account “Grote zaak”.

Stap zeven: meerdere inkomstenstromen

Ten eerste verhoogt u uw inkomen. Dan vind je manieren om meerdere stromen toe te voegen. De eenvoudigste manier is om symbiotische manieren te vinden om uw cashflow te vergroten. Waar vind je andere cashflowstromen bij je huidige baan? Zijn hun kansen die u mist in uw huidige bedrijf? Breid uw productlijn uit, bied meer diensten aan, krijg meer tips of ga achter uw bonussen aan.

Stap acht: herhalen, versterken en hyperfocus

Was, spoel en herhaal. Door deze stappen te volgen, kom je op weg naar de Super Rich en verdien je een miljoen dollar sneller dan je voor mogelijk had gehouden. Oppakken Het miljonairboekje, door Grant Cardone.

Bron: Charles Fitzgerald Butler

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie