Het perfecte partnerproductbeoordelingssjabloon

Het perfecte partnerproductbeoordelingssjabloon

Affiliate marketing is een geweldige manier om een ​​online inkomen te verdienen. Maar omdat het zo populair is, zijn er talloze filialen die strijden om klanten. U moet zich dus onderscheiden en prospects zover krijgen dat ze op uw gelieerde links klikken. U kunt dit doen door een legitieme beoordeling van een aangesloten product te produceren.

Laat mensen de waarheid weten over de producten die u promoot. Er is een aanzienlijk verschil tussen iemand die iets aan iedereen op de markt brengt en iemand die zijn reputatie genoeg waardeert om ervoor te zorgen dat hij alleen de beste producten aan zijn publiek aanbeveelt.

Sjabloon voor beoordeling van aangesloten producten

1. Koop het product zelf

Voordat u een echte beoordeling van een aangesloten product kunt geven, moet u dat product volledig begrijpen. Er zijn te veel beoordelingssites online waar affiliate markers nog nooit in contact zijn gekomen met het product of de dienst die ze promoten. Als je het niet wilt kopen, vraag dan de producteigenaar of ze je een gratis recensie-exemplaar willen geven. Laat ze een voorbeeld van een productrecensie zien die u al op uw website heeft gepubliceerd, want het zal hen bewijzen dat hun recensie-exemplaar niet verloren gaat.

2. Praat over de voor- en nadelen

Kopers zijn meer verkoopgericht dan ooit tevoren. Toen ze een recensie tegenkwamen die niets anders dan positief was, begonnen ze meteen twijfels te krijgen over die recensent. Geen enkel product of dienst is perfect. Wees eerlijk tegen je klanten. Laat mensen weten wat de voor- en nadelen zijn in uw gelieerde productbeoordeling. Dit genereert respect van uw publiek en verhoogt het aantal verkopen dat u maakt.

3. Blijf bij één niche

Als je recensies geeft over sportuitrusting, papegaaienvoer, bodybuildingsupplementen en motorfietsen, zul je je publiek in verwarring brengen. Zorg er bij het schrijven van uw productrecensies voor dat deze relatief zijn ten opzichte van uw doelgroep. Hiermee kunt u uw reputatie als de go-to-source in een bepaalde niche of markt ontwikkelen.

4. Schrijf voor één persoon

Eén persoon leest uw recensie, niet een groep mensen. Schrijf je recensie alsof je met iemand praat aan een salontafel. Gebruik korte zinnen en eenvoudige woorden. Wees eerlijk en deel uw informatie met deze denkbeeldige persoon.

5. Voeg een duidelijke oproep tot actie toe

Verrassend genoeg vertellen sommige recensies je niet echt wat je moet doen als je ze gelezen hebt. Voeg altijd een specifieke call-to-action toe. Vertel iemand “klik hier om dit product nu te krijgen” of “klik hier voor meer informatie”. U moet uw lezers van uw website naar het aangesloten product krijgen om een ​​verkoop te doen, dus zorg ervoor dat u hen duidelijk laat zien hoe ze dat precies moeten doen.

Bron: Jon Allo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie