Het vinden van het verjaardagscadeau-idee dat schokken en ontzag geeft

Het vinden van het verjaardagscadeau-idee dat schokken en ontzag geeft

Kom je dat oogverblindende paar gouden oorbellen tegen die je lieverd in je appeltaart verstopte? Leuke verrassing. Vinden dat een van hen ontbreekt? Niet zo veel. Soms kan zelfs het duurste cadeau-idee voor een verjaardagsverjaardag averechts werken. Als het echter werkt zoals je het had gepland, is hun reactie onbetaalbaar.

Maar hoe doe je dat? Hoe bedenk je een cadeau-idee voor een jubileum dat perfect bij je partner past, zonder direct te vragen “wat wil je”? Als je antwoord is “geef ze gewoon het geld”, kun je het beste genieten van deze verjaardag. Het kan je laatste zijn.

Of je komt misschien in de verleiding om voorzichtig te zijn met de wind en met je gevoel te gaan, maar dat was de oorbel-man ook. Sluit in plaats daarvan je ogen, open je oren en schok haar, op een goede manier, met het perfecte verjaardagscadeau-idee dat haar “ahhh” laat zeggen.

Laat je ware kleuren zien

Op het eerste gezicht is dit een van de eenvoudigste manieren om een ​​op maat gemaakt cadeau-idee voor een jubileum te vinden. Gebruik hun favoriete kleur als uitgangspunt. Om dat te doen, moet je natuurlijk eerst hun favoriete kleur KENNEN. En voor jongens vereist dat dat je je comfortzone verlaat en jezelf onderdompelt in een nieuwe ervaring: opletten.

Kleur haar onder de indruk

Kijk naar haar kleding en accessoires en merk op welke tinten de neiging hebben om terug te keren. Is ze trouw aan blauw? Dan is een glinsterende saffier armband wellicht een ideale pasvorm.

Of misschien gaat ze liever voor groen. Kies een oogverblindend paar smaragdgroene oorbellen en wacht op de lofbetuigingen.

Ziet ze er vaak mooi roze uit? Trakteer haar op een prachtige parelketting die de vraag oproept “hoe wist hij dat?”

Dames, dezelfde aanpak zal wonderen verrichten voor je man, en aangezien je dat hele “opletten”-gedoe al onder de knie hebt, ben je halverwege in je zoektocht naar een cadeau-idee voor een jubileum.

Misschien is het een elegant horloge met een wijzerplaat of band die bij zijn voorkeurskleur past, of een paar stijlvolle manchetknopen in de kleur die hij het liefste heeft.

Welke route u ook kiest, het overwinnen van uw kleurenblindheid kan eye-openende resultaten opleveren bij het nastreven van het ultieme cadeau-idee voor een jubileum.

Het getallenspel spelen

Wat staat er in een getal? Wat dacht je van de sleutel tot een onvergetelijk cadeau-idee voor een jubileum en daarmee het hart van je geliefde?

Vrouwen zijn vaak aangenaam verrast als je terugdenkt aan je verjaardag; laat staan ​​welk nummer het is. Laat haar dus dubbel onder de indruk door het cadeau af te stemmen op het materiaal dat traditioneel wordt geassocieerd met dat jubileumjaar.

Natuurlijk is dit het ene jaar makkelijker dan het andere. Zilver voor de 25e of parelmoer voor de 30e is vrij eenvoudig, maar hoe zit het met de eerste verjaardag en de connectie met papier? Geef haar een blocnote en je krijgt waarschijnlijk een “Dear John”-brief terug.

Gelukkig is er ook een lijst met moderne geschenken voor elk jaar die bij de traditionele passen, waarschijnlijk samengesteld door de man die de “papieren” route volgde.

De eerste verjaardag is bijvoorbeeld ook gekoppeld aan klokken, en het is niet te moeilijk om dat uit te breiden tot horloges. Wat is een betere manier om je eerste jaar samen te vieren dan met prachtige horloges voor hem en haar? Ze zijn modieus, functioneel en op de een of andere manier geschikt voor het paar dat nog moet leren wat elkaar drijft.

Zelfs als ze het niet toegeven, houdt iedereen van een verrassing, dus als u deze opneemt in uw volgende verjaardagscadeau-idee, maakt u een blijvende indruk. Laat je fantasie de vrije loop en durf anders te zijn.

Maar wat je ook doet, vermijd de “sieraden in de taart”-benadering. Sommige verrassingen zijn gewoon te moeilijk om te verdragen.

Bron: L R Lindsay

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie