High Ticket Affiliate Marketing

High Ticket Affiliate Marketing

Ik ben enkele jaren geleden begonnen met het leren over affiliate marketing. Ik had een digitaal product gekocht in de vorm van een eBook van eBay. Het leek meteen een goed businessmodel, aangezien de verkoop geautomatiseerd was en het product direct gedownload kon worden. Ik wilde hetzelfde doen en maakte een paar van mijn eigen eBooks om online te verkopen. Ik worstelde echter om een ​​aantal redenen.

Maar de gedachte aan een geautomatiseerd bedrijfssysteem ging nooit weg. Ik bleef het idee onderzoeken en dit leidde me naar het bedrijfsmodel van affiliate marketing.

Affiliate marketing is een vorm van op verwijzingen gebaseerde marketing die de affiliate beloont voor een verkoop op de website van iemand anders. Iedereen kan leren hoe hij een affiliate marketeer kan worden. Wat me naar affiliate marketing trok, was het potentieel om voor mezelf te werken vanaf mijn laptop, zonder de noodzaak om daadwerkelijk met producten om te gaan of zelfs maar met klanten te praten!

Het was ook de enorme omvang van het potentieel om wereldwijd inkomsten te genereren uit digitale verkoop.

In eerste instantie, nadat ik zelf een eBook had gemaakt, kon ik niemand mijn inhoud laten zien. Ik dacht dat mensen gewoon van een website zouden kopen als ik die eenmaal in de ‘cyberspace’ van de internetwereld had gegooid. Ik vermoed dat veel mensen dezelfde onjuiste veronderstelling maken.

De waarheid was een beetje moeilijk te verdragen na een aantal mislukte pogingen om digitale producten online te promoten. Mijn eerste succes kwam echter nadat ik een website-bouwprogramma had verkocht dat ik had gebruikt. Ik heb een gratis blog gemaakt van een site genaamd hubpages.com. Ik schreef over het product en maakte een productreview. Dit is een eenvoudige strategie die veel aangesloten marketeers gebruiken om geld te verdienen op internet. Het werkt als ze hun inhoud door het juiste publiek kunnen laten zien.

Mijn eerste verkoop bracht me echter maar $ 40 op, maar op dat moment was het enorm voor mij. Het was een doorbraak die me aanspoorde om door te gaan. Voor mij was het niet slechts $ 40. Het was de toekomst van mijn verdienpotentieel en het vermogen om te verdienen via internet zonder baas of een slordige baan; iets waar ik wanhopig aan wilde ontsnappen!

Er gebeurde niet veel nadat ik mijn eerste verkoop had gedaan. Ik ging van de ene strategie naar de andere en werd steeds afgeleid door glimmende voorwerpen die meer geld beloofden voor minder werk! Pas toen ik partnerprogramma’s met hoge tickets ontdekte, ging dat ding echt in een hogere versnelling voor mij.

Binnen een paar maanden nadat ik me had aangesloten bij een high-ticket-programma, kon ik twee hoge ticketverkopen realiseren nadat ik op Facebook had geadverteerd. Het was absoluut geweldig en ik dacht dat ik het gehaald had! Ik rustte echter op mijn lauweren en omdat ik op dat moment geen vast inkomen had, trok ik het geld eruit, zonder er zelfs maar aan te denken om door te gaan met de marketing.

Daarna heb ik al mijn tijd een tijdje gefocust op contentmarketing. Contentmarketing is een vrij langzame strategie, maar ik heb er wel wat resultaten mee behaald. Het was echter veel, veel langzamer dan de betaalde marketing die ik eerder had gedaan.

Totdat ik wat meer vertrouwen had gekregen in wat ik deed, had ik niet meer geld in betaalde marketingstrategieën gestoken. Toen ik dat uiteindelijk deed, had ik nog een groot succes. Hoge ticketprogramma’s kunnen u enorme commissies opleveren, afhankelijk van hoe u zich in een zakelijk systeem positioneert. Producten met een waarde tot $20.000+ kunnen u 40% commissie opleveren op een enkele verkoop.

Ik had een reeks van deze producten in mijn verkooptrechter, maar ik had niet de juiste mentaliteit of kennis om de reis die ik maakte te vertrouwen! Ik was geruime tijd te bang om geld uit te geven aan reclame. Toen dit veranderde, veranderde ook mijn bedrijf – dramatisch ten goede.

De kracht van abonnementsproducten kwam ook ineens in mijn bewustzijn. Hoewel ik deze salesfunnel had, begreep ik er lange tijd niets van. Het is ‘afgestemd’ om u op meerdere manieren te betalen. Abonnementen zijn slechts één strategie waarmee u keer op keer kunt betalen voor eerder gedaan werk.

Met abonnementsproducten verkoopt u iets één keer, en het levert u een inkomen op – mogelijk voor het leven. Zelfs een kleine abonnementscommissie, maand in maand uit, kan veel beter zijn dan de oneven verkoop hier en daar van een veel waardevoller product. Na verloop van tijd, en naarmate uw aantal lidmaatschappen groeit, groeit ook uw inkomen.

Verkoop op meerdere niveaus is een ander kenmerk van de beste partnerprogramma’s voor hoge tickets. Met multi-tier kunt u commissies verdienen op basis van de verkoop van uw verwijzingen. Dit betekent dat als u lidmaatschapsproducten van een bepaald bedrijfssysteem verkoopt, de verkopen van uw leden als die van u tellen en u een percentage van de commissie krijgt.

Up-sells zijn een ander onderdeel van een goede verkooptrechter voor hoge tickets. Een goede verkooptrechter heeft een reeks producten waarop u commissies kunt verdienen. U hoeft niet elk product persoonlijk te verkopen, want een in-house verkoopteam doet dit voor u. Verwijs eenvoudig mensen naar uw verkooptrechter en laat de trechter het werk doen.

Als affiliate marketeer ligt je belangrijkste focus op marketing. Met het juiste bedrijfsmodel kunt u op meerdere manieren verdienen door klanten door te verwijzen naar nuttige producten en diensten die voor hen van waarde zijn.

Mijn reis om de partnerprogramma’s met hoge tickets te vinden was een lange reis vol mislukkingen! Ik heb op verschillende manieren geprobeerd om producten met een kleinere waarde te verkopen. Ik gebruikte organische contentmarketingstrategieën en betaalde strategieën om producten op de markt te brengen. Maar pas toen ik het juiste bedrijfsmodel ontdekte, veranderde er iets voor mij.

Met een goed businessmodel kun je meer vertrouwen hebben in je marketingstrategieën. Met de juiste training en mindset kun je veel meer bereiken in een kortere tijd.

Dus als je een affiliate marketeer wilt worden, zou ik aanraden om te kijken naar high ticket affiliate marketing. Het is nog steeds een bedrijf en zoals elk bedrijf is er hard werk en motivatie nodig om door te gaan en het te laten werken. Maar het kost dezelfde hoeveelheid werk om vele malen te mislukken als je vanaf het begin in de verkeerde richting kijkt!

Bron: Tim Halloran

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie