Hoe Bitcoin-verwerkingseenheden worden gebruikt voor het delven van digitale valuta

Hoe Bitcoin-verwerkingseenheden worden gebruikt voor het delven van digitale valuta

Het is een bekend feit dat bitcoin-mijnbouwhardware de afgelopen tijd met grote sprongen is veranderd als gevolg van de evolutie van nieuwe centrale verwerkingseenheden op de markt. De nieuwe machines kunnen de Bitcoin-verwerking sneller uitvoeren in vergelijking met de computers uit het verleden. Bovendien verbruiken ze minder stroom en gaan ze zeer lang mee. Veldprogrammering gate array-processors zijn verbonden met de CPU’s om hun rekenkracht te vergroten. Zorg er bij het selecteren van hardware voor Bitcoin-verwerking voor dat deze een grote hash-snelheid heeft die spectaculaire resultaten voor de gebruikers zou opleveren. Volgens de experts wordt de snelheid van de gegevensverwerking gemeten in mega-hash-snelheden per seconde of GIGA-hash-snelheden per seconde.

Een andere parameter voor het selecteren van de beste bitcoin-mininghardware is het analyseren van het stroomverbruik van verschillende machines die op de markt verkrijgbaar zijn. Als de CPU veel stroom nodig heeft, kan dit een slechte invloed hebben op de output en de bedrijfsvoering. Daarom moet de hardware van hoge kwaliteit en kosteneffectief zijn om de aandacht van de mensen te trekken. De uitgaven voor de elektriciteitsrekening moeten synchroon lopen met de bitcoins die via de applicatie zijn verdiend. Men moet er rekening mee houden dat de CPU eigen elektriciteit verbruikt voor zijn werking en ook meer nodig heeft om de bitcoin-mijnbouwhardware van stroom te voorzien. Gecombineerde uitgaven moeten worden vergeleken met de voordelen die de machine oplevert.

Een van de belangrijkste componenten van de hardware is de grafische verwerkingseenheid die complexe polygoonberekeningen gemakkelijk aankan. Als gevolg hiervan is het best handig bij het oplossen van het probleem van transactieblokken met bitcoin-verwerking. Volgens de experts hebben GPU’s een duidelijk voordeel ten opzichte van de hashing-technologie van CPU vanwege hun hogere verwerkingskracht. Afgezien van het verwerken van bitcoins, kunnen GPU’s ook probleemloos de gegevensoverdracht van crypto-valuta’s beheren, waardoor het compatibel is met andere applicaties.

De ASIC-optie is op de markt geïntroduceerd voor bitcoin-miningdoeleinden omdat deze veel meer kracht heeft dan de grafische kaart. Het is ingebed in het moederbord van de computer, samen met andere poorten die zijn aangepast om de verwerkingsdoelstellingen te bereiken. De in het veld programmeerbare gate-array op het bord kan een vermogen van 750 megahashes per seconde leveren. Met krachtige machines kan bitcoin met een verbazingwekkende snelheid worden gedolven. Hoewel de op maat gemaakte chips duur zijn en enige tijd nodig hebben om te worden gefabriceerd, is de datasnelheid die ze bieden geweldig.

Bron: Billy L Taylor

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie