Hoe Bitcoins te kopen

Hoe Bitcoins te kopen

Iedereen is nieuwsgierig naar wat bitcoin is en hoe je het kunt verdienen en uitgeven. Bitcoin is de meest bekende en grootste digitale valuta ter wereld wat betreft marktkapitalisatie en het marktaandeel waar er geen tussenpersonen zijn om de transacties af te handelen. Bill Gates, mede-oprichter van Microsoft, heeft veel vertrouwen in Bitcoin en zegt zelfs: “Bitcoin is een technologisch hoogstandje.”

Volgens Leon Louw, genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede, moet elke geïnformeerde persoon op zijn minst iets weten over bitcoin, aangezien het de potentie heeft om een ​​van ‘s werelds belangrijkste ontwikkelingen te worden.

Men kan bitcoins rechtstreeks van andere bitcoin-gebruikers kopen via marktplaatsen of via beurzen, en men betaalt ze met contant geld, creditcards of debetkaarten, elektronische overboekingen, andere cryptocurrencies, PayPal, et al.

Hoe kan men dan Bitcoins kopen?

Koop een Bitcoin-portemonnee

Dit is de allereerste stap bij het kopen van bitcoins, omdat je een plek nodig hebt om je bitcoins op te slaan, te ontvangen en te verzenden. Verschillende bitcoin-portefeuilles bieden verschillende beveiligingsniveaus en u kunt het beveiligingsniveau kiezen dat het beste werkt voor uw transacties. De meest populaire portemonnee-opties zijn:

• Een portemonnee-software die is opgeslagen op de harde schijf van uw computer

• Een webgebaseerde service die een online portemonnee is

• Een multisig-portemonnee die het gebruik van veel verschillende sleutels bevat om het account te beschermen en uw bitcoins veilig en offline houdt

De volgende stap is om uw Bitcoin-portemonnee te financieren en bestellingen te plaatsen.

Waar Bitcoins te kopen

• Localbitcoins: – Dit is de primaire site voor het regelen van persoonlijke transacties en onderhandelde prijzen. De escrow-service heeft de site populair gemaakt omdat het een extra beschermingslaag toevoegt voor de koper en de verkoper met een vertrouwensscore van A. u kunt voor bitcoins betalen via PayPal, contant geld of bankoverschrijvingen.

• Coinbase: – Dit is nog een van de populaire bitcoin-portefeuilles met een van de eenvoudigste manieren om bitcoin te kopen. Bij aanmelding krijgt men een bonus van $5. Het heeft een vertrouwensscore van A+. Gebruik uw kaart of bankoverschrijvingen om bitcoins te kopen.

• Wesellcrypto: – Deze site scoort hoog en is beginnersvriendelijk. Het heeft een vertrouwensclassificatie van B+ en u kunt bitcoins kopen via uw PayPal-account.

• Bitquick: – Deze site is ook beginnersvriendelijk, waardoor gebruikers betalingen voor bitcoins via harde valuta en bankoverschrijvingen kunnen kopen en accepteren. Het heeft een vertrouwensscore van B.

Met bitcoins kun je anoniem merchandise kopen; goedkopere internationale betalingen doen, aangezien de Bitcoins door geen enkel land worden gereguleerd. De bitcoin-markt is erg volatiel en meer mensen kopen ze in de hoop winst te maken als de prijs stijgt.

Bron: Borgbau Baus

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie