Hoe een goedkoop e-boek u rijk kan maken

Hoe een goedkoop e-boek u rijk kan maken

Heeft u een e-boek van behoorlijk formaat dat echte, waardevolle informatie geeft en evenveel inhoud en dikte heeft als een gewoon boek dat u in de winkel zou kopen?

Als dat zo is, wil ik je graag een idee geven dat je mogelijk honderd keer meer winst en geld kan opleveren uit dat e-boek.

En dat idee is om te overwegen om het te laten publiceren door een echte uitgever.

Ik weet dat dit niet altijd praktisch is.

Dit is waarom:

Laten we zeggen dat u een goede agent vindt die u een deal geeft om uw boek te publiceren. Wat er met dat boek gebeurt, is dat je nu iets hebt dat professioneel wordt bewerkt en gepubliceerd en in boekwinkels en bibliotheken wordt geplaatst.

En mensen die je boek krijgen, zullen je beschouwen als een expert en een autoriteit op het gebied van waar je boek ook over gaat.

En zelfs als u maar een klein voorschot op dat boek krijgt, kunt u op de lange termijn mogelijk miljoenen verdienen vanwege de deuren die dat boek voor u opent.

Wat voor deuren?

Er zijn bijvoorbeeld spreekbeurten, interviews met de media, uitnodigingen voor seminars en zelfs cursussen waarvoor u kunt worden uitgenodigd om les te geven.

Het is waar dat je deze kunt krijgen door zelf te publiceren, maar als je de naam van een echte uitgever achter je hebt staan, stijgen zowel je gepercipieerde waarde als je vraag automatisch.

En uiteindelijk zul je een veel groter publiek van mensen hebben en de kans om grote deals, grote klanten en grote verkopen aan te trekken zal veel groter zijn dan wanneer je je boek gewoon online blijft verkopen als digitale download.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie