Hoe hard geldschieters u kunnen helpen tijdens COVID-19

Hoe hard geldschieters u kunnen helpen tijdens COVID-19

Zelfs met alle heropening van steden in heel Amerika, kunnen sommige huishoudens vastlopen bij het proberen te boven te komen uit de tegenslagen veroorzaakt door COVID-19. Als je merkt dat je in deze categorie valt, ben je misschien op zoek naar alle verschillende opties om nu wat extra geld te krijgen, vooral bij het afhandelen van onroerendgoedkwesties. Heeft u er al eens over nagedacht wat een geldschieter voor u zou kunnen doen?

Wat is hard geld lenen?

Hard money lending is een vorm van financiering die gebaseerd is op activa. Het geld dat een lener ontvangt, wordt gedekt door de waarde van het eigen vermogen van een onroerend goed. De rentetarieven zijn hoger op leningen met hard geld dan de leningen die worden gedekt door een financiële instelling. Dit type leningen wordt gefinancierd door particuliere entiteiten die worden gedekt door bankbiljetten aan particuliere investeerders.

Het werkt op dezelfde manier als alle andere leningen. U blijft maandelijks hoofdsom en rente betalen over het bedrag dat u leent. U heeft een aflossingstermijn waaraan u zich moet houden, net als bij elke traditionele lening.

Feiten over harde geldleningen

Hier zijn enkele van de kenmerken die kenmerkend zijn voor leningen met hard geld:

  • Deze leningen zijn door makelaars beschermd

  • Residentiële en commerciële leningen

  • Opgegeven leningen

  • De looptijden kunnen variëren van 11 maanden tot 5 jaar

  • 1NS, 2nd, en 3rd positie op alle eigendommen

  • Geen uitbetalingsbeperkingen

  • Faillissementen uit het verleden, short-sales en faillissementen zijn oké

  • Geamortiseerde en alleen rentedragende programma’s

  • leningen kunnen binnen zes tot 24 uur worden goedgekeurd

Goedgekeurd worden voor lening

Dit type lening vereist dat u over een eigen vermogen beschikt. Zodra een geldschieter kijkt naar het eigen vermogen dat het onroerend goed heeft, beginnen ze met het normale leenproces. Het bedrag dat u leent, wordt bepaald door de hoeveelheid eigen vermogen, het vermogen om terug te betalen, de schuldratio en uw langetermijndoelen met het onroerend goed.

Uw geldschieter moet u adviseren over alle fijne details van de overeenkomst, zoals rentepercentage, boete voor vervroegde aflossing, voorwaarden, kosten, titelkwesties, en andere belangrijke leningdetails.

Neem contact op met een lokale geldschieter om te zien wat uw opties zijn en hoe een hardgeldlening kan helpen bij uw COVID-19-problemen.

Hoe een lening met hard geld kan helpen in tijden van COVID-19

Als u een woning met eigen vermogen heeft, kunt u deze wellicht gebruiken om een ​​lening te krijgen. Tijdens COVID-19, meestal toen het op zijn hoogtepunt was, had u mogelijk problemen met het afhandelen van al uw rekeningen. Als je moeite hebt om een ​​lening te krijgen en extra geld nodig hebt om tijdens deze pandemie rond te komen, wil je misschien leningen onderzoeken en kijken of je in aanmerking komt.

Bron: George N Anderson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie