Hoe ik $ 1,4 miljoen verdiende met AdSense en Facebook

Hoe ik $ 1,4 miljoen verdiende met AdSense en Facebook

Veel mensen denken dat arbitrage niet langer relevant is… maar ze zouden het helemaal mis hebben. Ik ga je laten zien hoe ik meer dan $ 1,4 miljoen dollar verdiende met arbitrage met behulp van Facebook en Google AdSense.

Er zijn een paar kleine factoren die mensen vergeten wanneer ze proberen succesvol te zijn met arbitrage. In dit artikel ga ik in op hoe u de AdSense-inkomsten kunt verhogen en de uitgaven voor Facebook-advertenties kunt verlagen… wat resulteert in hogere winsten en een hogere ROI.

Facebook-advertenties

Als u geen Facebook-advertenties gebruikt om verkeer naar uw website te leiden, loopt u een cruciale verticale lijn van kwalitatief webverkeer mis die uw site naar een hoger niveau kan tillen. Veel mensen hebben Facebook-advertenties geprobeerd door een advertentie te maken met de standaardafbeelding en standaardtargeting… maar krijgen niet de resultaten die ze verwachten.

De sleutel tot Facebook-advertenties is het krijgen van advertenties met een hoge CTR (klikfrequentie). Wanneer dit gebeurt, gaat uw relevante score omhoog, wat resulteert in een lagere CPC (kosten per klik). Wanneer uw CPC’s laag zijn, stijgen uw winsten… en dit is de sleutel.

Dus hoe krijg je advertenties met een hogere CTR? Wel, je publiek kennen is een belangrijk onderdeel. Hiermee kunt u specifieke demografische gegevens targeten en Facebook-gebruikers verwijderen die waarschijnlijk niet op uw advertentie zouden hebben geklikt. Dit zal uw CPC verlagen.

Een ander zeer belangrijk onderdeel van uw Facebook-advertentie is uw tekst en afbeelding. Als u de standaardafbeelding gebruikt die Facebook voor u kiest, krijgt u waarschijnlijk geen resultaten. Advertenties die meer opvallen, krijgen meer klikken, dus de sleutel is om een ​​zeer boeiende advertentie te maken met een getargete demografie. Een geweldige methode die ik gebruik om Facebook-advertenties met een hoge CTR te maken, is door tekst op de afbeelding te gebruiken. Ik gebruik Adobe Photoshop, maar je kunt veel gratis tools vinden waarmee je dit kunt doen. Facebook staat slechts 20% tekst op een afbeelding toe en ik gebruik graag het maximale bedrag. Gebruik tekstkleuren die contrasteren met uw afbeelding en laat deze opvallen.

Google AdSense

Als u uw AdSense-inkomsten verhoogt, kunt u ook meer winst maken. Er zijn een aantal geweldige manieren om dit te doen waar veel mensen niets vanaf weten.

Een goede tip om uw AdSense-inkomsten te verhogen, is door uw plaatsing op uw site te bekijken. Hoeveel advertenties heb je boven de vouw? Heeft u advertenties in gebieden met veel verkeer? Staat uw advertentie in contrast met uw pagina of past hij er helemaal in?

Door deze vragen te beantwoorden, kunt u de AdSense CTR en CPC verhogen. Een andere belangrijke factor is dat beeld- en tekstadvertenties zijn ingeschakeld. Als u er maar één heeft ingeschakeld, loopt u mogelijke inkomsten van adverteerders mis. Veel mensen gebruiken hun mobiele telefoon om te internetten en het is jouw taak als webmaster om je site mobielvriendelijk te maken. Alleen al het hebben van een mobielvriendelijke site zal uw inkomsten met 15% verhogen.

Een van de belangrijkste onderdelen van het verhogen van de AdSense-inkomsten is het verhogen van uw paginaweergaven. Hoe vaker iemand door uw site bladert, hoe groter de kans dat er op een advertentie wordt geklikt. Gebruikers op uw site houden is een zeer cruciaal onderdeel als u iets wilt maken met AdSense. Uw paginaweergaven per sessie moeten hoger zijn dan 3. Elke extra paginaweergave die u krijgt, vergroot uw kansen op meer inkomsten, dus zorg voor een gebruiksvriendelijke site met boeiende inhoud waardoor iemand langer blijft.

Advertentiebeheersysteem

Het hebben van een advertentiebeheersysteem is een noodzakelijk onderdeel van deze hele vergelijking. Zonder het AMS-systeem dat ik gebruikte, had ik niet zoveel geld kunnen verdienen. Een plek hebben om elke Facebook-advertentiecampagne te zien en AdSense-pagina’s/-campagnes te correleren is de enige manier om dit bedrag te verdienen. U kunt het handmatig doen en OK doen, maar als u zeer succesvol wilt zijn, moet u een advertentiebeheersysteem gebruiken.

Bron: Tyler Horvath X

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie