Hoe ik mijn maandelijkse AdSense-winst verhoogde van $ 673,07 naar $ 21.398,85 in slechts 6 maanden

Hoe ik mijn maandelijkse AdSense-winst verhoogde van $ 673,07 naar $ 21.398,85 in slechts 6 maanden

Al mijn vaardigheden op het gebied van zoekwoordonderzoek/-analyse en zoekmachineoptimalisatie kwamen plotseling samen in oktober 2004.

Ik had net mijn eerste boek geschreven en ik wilde gewoon wat gratis verkeer naar mijn website krijgen, zodat ik het kon gaan verkopen.

Verdrievoudig uw inkomen met wijzigingen in de advertentielay-out

Ik verdiende al heel lang ongeveer $ 600 per maand met Google AdSense. Terwijl ik onderzoek deed naar verkeers- en inkomstentechnieken, kwam ik een tip tegen over hoe u uw AdSense-inkomsten kunt verdrievoudigen (door de klikfrequentie te verdrievoudigen).

Ik heb de wijziging doorgevoerd (ontspan, ik zet alle tips hieronder) en het werkte! Ik ging van $ 20 per dag naar $ 40, $ 50 en $ 60 dagen, met dezelfde hoeveelheid verkeer! Mijn klikfrequentie is in 10 dagen zelfs verviervoudigd.

Vervolgens schreef ik trefwoord-geoptimaliseerde artikelen over 90 trefwoorden die ik had gevonden. Dit leidde tot een toename van 150% in het verkeer – geen geringe prestatie gezien het feit dat mijn website al 300 artikelen had.

De maand daarop verdiende ik gemiddeld $ 98 per dag van AdSense – ik had een paar dagen meer dan $ 100 en op een dag brak ik bijna $ 200. Ik werd behoorlijk opgewonden. Ik had het gevoel dat ik een code had gebroken en ontwikkelde eindelijk een geldsysteem dat werkte. Google was mijn nieuwe favoriete suikeroom!

Krijg betere rankings en meer verkeer door alleen kwetsbare zoekwoorden te targeten

Ik ging in op de wiskunde van zoekwoorden. Ik keek naar die 90 zoekwoorden en vergeleek de zoekwoorden die goed scoorden met de zoekwoorden die dat niet hadden gedaan. Ik vergeleek ook degenen die verkeer binnenbrachten zoals verwacht en degenen die dat niet deden, ondanks een goede ranking.

Ik heb een vergelijking voor trefwoordevaluatie ontwikkeld die volgens mij superieur is aan KEI. Ik heb elders geschreven over de zwakke punten van KEI – het kan u de waarde van een zoekwoord vertellen, maar niet elke site kan op elk zoekwoord concurreren. Omdat het de vraag overschat en alleen het exacte aanbod weerspiegelt, helpt het nieuwe websites niet om hun meest kwetsbare doelwitten te identificeren.

Mijn vergelijking, die de “kwetsbaarheid” van een zoekwoord berekent. Kwetsbaarheid wordt uitgedrukt als een percentage – dus 95% is goed, 97% is behoorlijk verdomd kwetsbaar en 99% kwetsbaar is bijna een uitgemaakte zaak. Het gebruik van deze vergelijking heeft me geholpen inefficiëntie te verminderen en mijn slagingspercentage met ranglijsten te verhogen, waardoor ik meer verkeer en inkomsten kon genereren.

Werk samen met schrijvers om het aantal webpagina’s te vergroten

De volgende belangrijke ontwikkeling was mijn reactie op de ontdekking dat er een immens aantal kwetsbare zoekwoorden was om over te schrijven. Ik zou onmogelijk over ze allemaal kunnen schrijven. Dus ik vond freelanceschrijvers die bereid waren om met mij winst te delen. Ik gaf ze 50% van de AdSense-inkomsten voor elk artikel dat ze hadden ingediend. Maar ze konden alleen schrijven op de trefwoorden die ik ze gaf, en ze moesten het trefwoord op specifieke plaatsen opnemen.

Dat is de andere sleutel tot het succes van uw website: uw zoekwoorden op de juiste plaats op uw webpagina plaatsen. Ik heb hier ook behoorlijk aan gewerkt. Naarmate de tijd verstreek, kreeg ik meer en meer schrijvers, van wie sommigen zeer productief waren, die 100 of meer artikelen schreven in een paar maanden.

Met alles wat er gebeurde, hield ik statistieken, ranglijsten, succespercentages, enz. bij…

Ik heb de kwetsbaarheidsvergelijking verfijnd. Ik ontdekte welke onderwerpen advertenties krijgen waar niemand op klikt. En ik heb een aantal dingen geleerd over wat voor soort schrijven leidt tot betere klikfrequenties.

Volg mij voor enorme online winstverhogingen

In slechts 6 maanden hebben we 2000 artikelen geplaatst, de maandelijkse paginaweergaven meer dan 5 keer verhoogd, van 100.000 naar 525.000, en de winst verhoogd tot $ 21.398,85.

Hoe hebben we het gedaan? Er zijn zoveel details dat het een heel boek zou kosten om je alles te vertellen – daarom heb ik er een over dit onderwerp geschreven – maar hier zijn enkele handige tips om mee te beginnen:

1. Sla op goud met nauwkeurigere zoekwoordtargeting: zorg ervoor dat de maandelijkse vraag minimaal 300 is. Ik houd mijn kwetsbaarheidsvergelijking nu achter voor degenen die mijn e-boek zullen kopen wanneer het uitkomt, maar ik zal je de essentie ervan vertellen: controleer het aanbod van bestaande pagina’s op Google voor het trefwoord zowel tussen aanhalingstekens als niet tussen aanhalingstekens – dit zorgt respectievelijk voor exacte matching en gedeeltelijke matching, en beide zijn essentieel. Als de een of de ander te hoog is, is de kans groot dat het zoekwoord te concurrerend is.

De drempels die ik in de kwetsbaarheidsvergelijking zet, zijn gebaseerd op mijn PR5-site, maar voor nieuwere sites kun je alleen de 99%+ kwetsbaarheidssleutelwoorden gebruiken.

2. Verhoog het verkeer met een grondigere zoekwoordoptimalisatie: zonder spammen of proppen, schrijf de hele zinsdeelzoekwoord (precies zoals zoekers het typen) minstens 5 keer in uw artikel. Neem het op in de meta-trefwoorden, metabeschrijving, 1 of 2 afbeeldings-alt’s en in de tag. Schrijf een tag die niet alleen het trefwoord (slechts één keer) bevat, maar er ook interessant uitziet voor zoekers in de zoekresultaten. Het is ook een goed idee om uw zoekwoord ergens in een h1-tag en vetgedrukt te hebben. Ten slotte, als u streeft naar een aantal woorden van ongeveer 566 woorden per pagina, zult u 4 van de grootste zoekmachines (Google, Yahoo, MSN, Altavista) tevreden stellen.

3. Verhoog de inkomsten door rekening te houden met de winstgevendheid van zoekwoorden: Noch elke niche, noch elk zoekwoord is even winstgevend. Ik ontdekte bijvoorbeeld dat sportzoekwoorden niet tot veel klikken leidden, vermoedelijk omdat fans die naar wedstrijdscores zoeken, waarschijnlijk niet op zoek zijn naar een baseballpet. Ook genereren beroemde mensen (misschien met uitzondering van muzikanten) over het algemeen geen winstgevende klikken, omdat mensen meestal alleen gratis nieuws of gratis foto’s willen. De meest winstgevende niches zijn die waarin de beste informatie niet direct beschikbaar is, waarvoor een aantal gespecialiseerde tools of services nodig zijn, enz. Ik ontdekte dat zoekwoorden op het gebied van gezondheid en elektronica bovengemiddeld winstgevend waren. Nogmaals, er zijn manieren om getallen te krijgen voor de geldwaarde van zoekwoorden. Kun je raden wat? Ik ga dit in meer detail uitleggen in een speciaal rapport nadat het e-boek helemaal is geregeld.

4. Verhoog de inkomsten door de advertentieplaatsing te verbeteren: Google heeft veel nieuwe opties toegevoegd aan de lay-outcode – ik raad je aan om met meerdere kanalen te testen om te zien wat het beste werkt. Ongeacht wat ik hierna voorstel, testen is de sleutel tot al het online succes, of je nu rankings, verkeer of inkomsten wilt. Het internet biedt nauwkeurige en gedetailleerde statistieken – gebruik ze.

De tip die mijn AdSense-inkomsten aanvankelijk verdrievoudigde, was: plaats een advertentie van 250 x 250 in het horizontale midden van uw pagina, boven de vouw, en zorg ervoor dat de rand wit is.

Ik heb gemerkt dat het belangrijk is om de advertenties op elk ander deel van uw site te laten lijken. De advertenties zijn waardevol, maar als ze op advertenties lijken, zullen mensen ze afwijzen. Zorg er dus voor dat het kleurenschema voor uw advertenties hetzelfde is als dat van uw site. Aangezien u 3 advertenties op één pagina kunt plaatsen, raad ik u aan om een ​​midden in het midden te plaatsen (zoals hierboven vermeld), een wolkenkrabber aan de linker- of rechterkant en een brede banner onderaan de pagina.

Dat is genoeg vlees om je tanden in te zetten. Ik heb veel meer geleerd, maar een andere keer, een ander artikel… Goede winstjacht!

🙂

Bron: Brian Carter

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie