Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Hoe IOS 12 Beta 12 downloaden?

Goed nieuws van Apple-gebruikers: Apple heeft de eerste bètaversie van iOS 12 uitgebracht voor gebruikers die zijn ingeschreven voor het Apple-ontwikkelaarsprogramma. Op WWDC 2018 debuteerden alle nieuwe iOS 12 voor iPhone en iPad eerder, en de eerste bètaversies zijn beperkt tot geregistreerde ontwikkelaars.

iOS 12 wordt geleverd met een verscheidenheid aan nieuwe functies, waaronder verbeteringen aan Siri, aanzienlijke prestatieverbeteringen, een nieuwe Shortcuts-app om activiteiten in iOS te automatiseren, nieuwe functies om de overbelasting van meldingen te verminderen, nieuwe functies voor de Photos-app en enkele van de geweldige tools om controle en een beter begrip van het apparaatgebruik, naast andere functies en verfijningen.

Als u zich hebt ingeschreven voor de bètatestsoftware voor ontwikkelaars voor iOS op uw compatibele iPhone- of iPad-apparaten, kunt u de programma-update nu downloaden via het Over the Air-mechanisme in de app Instellingen van iOS. U hebt echter ook een van de apparaten nodig die ook iOS 12 ondersteunen.

Manier om iOS Beta 12 te downloaden: –
U kunt de onderstaande stappen gebruiken om iOS Beta eenvoudig op uw iPhone of iPad te downloaden. Volg alle gegeven stappen om tijd en moeite te besparen.

  • Om het proces te starten, moet u naar de gegeven link developer.apple.com gaan.
  • Hier moet u inloggen met een ontwikkelaarsaccountgegevens.
  • Ga vervolgens naar het iOS-gedeelte van de geopende website.
  • Hier kunt u het bètaprofiel van de iOS 12-ontwikkelaar downloaden.
  • Zoek vervolgens naar de iOS 12-ontwikkelaar bèta 1 download die beschikbaar is in het gedeelte Instellingen Software-update op uw apparaat.

Suggestie- Iedereen kan technisch gezien een Apple-ontwikkelaarsaccount van Apple krijgen om toegang te krijgen tot bètaversies van systeemsoftware voor ontwikkelaars, maar het is belangrijk dat u dit sterk ontmoedigt, tenzij u niet echt een ontwikkelaar bent.

Als u momenteel geen bètaprofiel voor ontwikkelaars op uw iOS-apparaat hebt geïnstalleerd, kunt u er een downloaden van het iOS Developer Center. Om het rechtstreeks van Apple te krijgen.

De bètasysteemsoftware voor ontwikkelaars is echter notoir onbetrouwbaar, dus het wordt voor de meeste gebruikers niet aangeraden om te downloaden of op hun apparaten te installeren. Zelfs als ze technisch toegang kunnen krijgen om iOS 12 bèta één te downloaden door een vriend die een ontwikkelaar is.

Let op: Maak altijd een back-up van een apparaat voordat u systeemsoftware installeert, maar vooral voordat u bètasysteemsoftware installeert. In die toestand kunt u uw gegevens of bestanden verliezen.

Op dit moment hebben alleen ontwikkelaars toegang tot de bètaversie van iOS 12, en binnenkort komt er onder jullie een openbare bètaversie van iOS 12 uit.

Onlangs heeft Apple ook de bètaversies van macOS Mojave beta 1 en tvOS 12 en watchOS 5 gelanceerd. Elk van hen is beschikbaar in het Apple Developer Center voor gebruikers die zich hebben ingeschreven voor de ontwikkelaarsprogramma’s. U kunt hier downloaden.

De bijgewerkte versie van iOS 12 is gepland om dit najaar uit te brengen, zelfs de definitieve versie ook van macOS Mojave.

Ik hoop dat dit bericht je zal helpen om iOS 12 Beta 12 volledig te downloaden.

klik op onderstaande link om het bètabestand te downloaden.

bron: ios 12 beta

Bron: John Martin

  • Gerelateerde Tags: