Hoe iPad-verhuur is geëvolueerd tot een vindingrijk meesterwerk voor uiteenlopende gebruikers

Hoe iPad-verhuur is geëvolueerd tot een vindingrijk meesterwerk voor uiteenlopende gebruikers

In de afgelopen jaren leken de iPads de meest veelzijdige gadget te zijn door gebruikers in meerdere domeinen en in deze specifieke trend heeft Apple Inc. zichzelf gepositioneerd als een van de meest productieve bedrijven wat betreft de bruikbaarheid van deze gadgets in de echte wereld.

Hoe iPads zichzelf hebben getransformeerd als een gadget voor de digitale catalogi

· Als men gaat door het gebruik van iPads in de luchtvaartindustrie; veel van de luchtvaartmaatschappijen zoals het Continent, Delta en United Airlines hebben de afgelopen jaren het uitgebreide gebruik van fysieke vluchthandleidingen volledig vervangen, die anders veel ruimte zouden innemen om het veilig te houden.

· Als analogie zou een piloot normaal gesproken een behoorlijke hoeveelheid notitieboekjes moeten hebben die tijdens hun vliegtijd ingewikkeld zijn gevuld met papieren versies van de duizenden instrumentbenaderingen. De iPads hebben de piloten een voorsprong kunnen geven op de directe benaderingen met behulp van een nieuwe app

· Met de komst van de volledige handleiding die wordt omgezet in het digitale platform, kunnen de piloten en de co-piloten eenvoudig de iPads gebruiken voor de digitale kopie van het vlieghandboek en zijn ze in staat om in een fractie van een seconde beslissingen te nemen.

· Sommige van de andere luchtvaartmaatschappijen, zoals British Airways, gebruiken het iPad-apparaat voor het uitgebreide gebruik van cabinepersoneel. Het cabinepersoneel heeft veel sneller toegang tot de klantgegevens van de luchtvaartmaatschappij.

De gegevens van de klant kunnen het volgende omvatten:

Passagiersgegevens met volledige informatie over de bron en bestemming.

Hun voorkeur over de uitvoerende status.

Hun voorkeur voor het soort maaltijdverzoeken.

De iPad’s kijk op de ziekenhuisindustrie en meer specifiek de artsen

· De iPad’s hebben in het recente verleden zowel de mobiliteit overgenomen als de verwerkingscapaciteiten met een langere levensduur van de batterij hebben gezorgd voor naadloos onderhoud van de elektronische medische dossiers op een volledig digitaal platform.

· Ze zijn opgedoken als een hulpmiddel dat de dokter de zekerheid geeft van probleemoplossing wanneer hij enkele referentiepunten kan doorverwijzen bij het behandelen van een bepaalde medische anamnese en deze verder documenteert voor het toekomstige archief.

· Vanuit het oogpunt van de patiënt hebben deze iPads het mogelijk gemaakt om volledige duidelijkheid te hebben over het soort behandelingen dat wordt aangeboden.

Deze iPads zijn met hun native apps de beste metgezel van de dokter geworden

Met recente technologische innovaties op de iPads en hun apps-wereld, is de Medopad zo’n app die tot doel heeft meerdere samenwerkingen te integreren in meerdere artsen via de app en die vanuit de app-suite zaken naar elkaar kunnen verwijzen als een second opinion.

· Foto’s van de zichtbare symptomen van de patiënt kunnen met een iPad worden gemaakt en gedeeld.

· Met de opkomst van Medopad-apps die worden geïntegreerd met de Google Glass-headset, kunnen vijf clinici in realtime samenwerken om de symptomatische problemen bij een patiënt te interpreteren.

· Deze apps hebben, wanneer ze zijn geïntegreerd met de pathologie-app, de analytische rapporten aan de artsen kunnen verstrekken voor de volledige diagnose en de mogelijke behandelplannen.

Bron: Sadanand Kasukurthi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie