Hoe iPhone-instellingen volledig opnieuw in te stellen en iPhone-gegevens te wissen

Hoe iPhone-instellingen volledig opnieuw in te stellen en iPhone-gegevens te wissen

Hoe groter het geheugen van je iPhone, hoe nuttiger het voor je wordt.

Als u uw iPhone voor uw zaken en andere belangrijke dingen gebruikt, wordt het persoonlijker en dierbaarder voor u. Dat is het moment waarop u niet wilt dat anderen het gebruiken, vooral wanneer u persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden, e-mailadressen en zakelijke informatie begint op te slaan. Ikzelf ben hier schuldig aan; mijn iPhone is een alternatief voor mijn notebook dat alle wachtwoorden bevat voor mijn e-mailaccounts, blogs en zelfs PayPal. Daarom laat ik hem gewoon thuis en neem ik mijn andere telefoon mee als ik naar een feestje ga en andere persoonlijke trucjes; dit is om ervoor te zorgen dat ik het niet kan misplaatsen.

Het belang van het wissen van iPhone-gegevens

Wanneer u van plan bent uw iPhone voor reparatie weg te geven, te verkopen of op te sturen, is het van groot belang dat u al uw persoonlijke of geclassificeerde gegevens wist om veiligheidsrisico’s te voorkomen. Vanzelfsprekend is het beter om het geheugen van je iPhone helemaal leeg te maken voordat je hem uit handen geeft. Als u onvoorzichtig bent, kan een van de volgende dingen u overkomen;

1. Iemand kan mogelijk in uw e-mails komen – het is altijd mogelijk, vooral als u uw wachtwoorden en inloggegevens bijhoudt.

2. Mogelijk kent iemand uw wachtwoord – we maken er vaak een punt van om één wachtwoord voor meerdere accounts te gebruiken, zodat we het gemakkelijk kunnen onthouden.

3. Je kunt gemakkelijk worden gehackt – als iemand veel persoonlijke informatie over u weet, kan het zijn dat u gemakkelijk gehackt kunt worden. Zozeer zelfs, dat als je onvoorzichtig blijft met al die persoonlijke dingen, je uiteindelijk met niets eindigt zonder het zelfs maar te weten.

Hoe de iPhone met iTunes te synchroniseren

Voor alles moet je een back-up van je gegevens maken of je iPhone synchroniseren met iTunes. Ik geloof dat iedereen weet hoe te synchroniseren. Maar hier is de samenvatting voor degenen die het niet zeker weten…

1. Sluit je iPhone aan op je computer en start iTunes.

2. Selecteer iPhone-optie.

3. Vink nu de vakjes aan waarmee u wilt synchroniseren.

4. Klik op de knop ‘Toepassen’ om verder te gaan.

Het synchroniseren duurt slechts een minuut of twee, wacht even en u bent klaar om verder te gaan.

Hoe iPhone-instellingen te resetten en iPhone-gegevens te wissen

Als je de iPhone al geruime tijd gebruikt, dan weet je hoe belangrijk het is om een ​​back-up te maken van je gegevens, zoals contacten, sms, enz. Hiermee kun je rustig doen wat je met je iPhone moet doen. Voor nieuwe iPhone-gebruikers moet u de tijd nemen om uw iPhone te synchroniseren voordat u doorgaat. Wanneer u klaar bent, volgt u de onderstaande stappen om alle gegevens op uw iPhone opnieuw in te stellen of te wissen.

1. Start vanaf de springplank ‘Instellingen’ en zoek naar ‘Algemeen’.

2. Tik op ‘Algemeen’ om verder te gaan. Scroll een beetje naar beneden en probeer ‘Reset’ te vinden.

3. Tik op ‘Reset’ en u krijgt een groot aantal opties waaruit u kunt kiezen. Als je ‘Reset All Settings’ kiest, wordt je iPhone teruggezet naar de fabrieksinstellingen, maar hij leegt zijn geheugen niet en verwijdert niet al je gegevens. Om dit te doen, moet je op ‘Wis alle inhoud en instellingen’ tikken.

4. Welke optie je ook kiest, je moet je actie bevestigen. Dus als je zeker genoeg bent om door te gaan, tik je gewoon op de bevestigingsknop, in dit geval ‘iPhone wissen’.

Direct na het uitvoeren van die eenvoudige stappen hierboven, heb je een iPhone met alle nieuwe instellingen of leeg / leeg geheugen. Je kunt het nu aan iedereen geven of verkopen of zelfs opsturen voor reparatie.

Er zal altijd een moment komen waarop je je iPhone moet resetten of alle gegevens erin moet verwijderen. Ik hoop dat dit bericht je kan helpen.

Technologie evolueert elke dag en als je niet achter wilt blijven, moet je op de hoogte zijn van de nieuwste gadgets of technologische innovaties die er zijn. Vaker kunt u deze updates krijgen van Technology News dat u kunt krijgen van elke online nieuwscommunity.

Bron: Harold Hisona

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie