Hoe Joomla nuttig is voor het ontwikkelen van zakelijke websites

Hoe Joomla nuttig is voor het ontwikkelen van zakelijke websites

Waarom wordt Joomla steeds populairder in de webontwikkelingsindustrie?

Het is meer dan een decennium geleden dat Joomla werd geïntroduceerd als een open source CMS-framework in de IT-industrie om te concurreren met verschillende andere CMS-frameworks. Hopelijk heeft deze technologie de IT-markt veroverd met zijn functies. Joomla is de eerste keuze van bedrijven geworden voor een webcontentmanagementsysteem. Geleidelijk aan begonnen e-commercebedrijven ook hun interesse te tonen in het CMS-platform, vanwege de zeer kosteneffectieve en verleidelijke functies die een online bedrijf ten goede kunnen komen met betere prestaties.

Zoals u weet, is het een inhoudbeheersysteem – u kunt dus gemakkelijk en snel inhoud op de website bijwerken, bewerken, toevoegen, verwijderen en publiceren, die met deze technologie is ontwikkeld. Of u nu een blog, nieuwsportaal of e-commercebedrijf heeft, er zijn veel voordelen als u kiest voor een Joomla-website voor uw bedrijf. Laten we hieronder een overzicht geven van al deze voordelen:

Eenvoudig te begrijpen en te gebruiken: Joomla presteert goed voor elk type bedrijf. Van educatieve site tot zakelijke website, nieuwswebsite tot e-commerce website – Joomla kan de webinhoud effectief beheren. Ontwikkelaars creëren een zeer interactieve gebruikersinterface; men kan het gemakkelijk begrijpen en er gemakkelijker toegang toe krijgen. Daarom kan een niet-technisch persoon ook efficiënt toegang krijgen tot de functionaliteit in een Joomla-website.

Kostenefficiënt: Joomla is een open source framework waardoor het gratis te gebruiken is. U kunt tegen zeer lage kosten aanpassingen toevoegen, aangezien sommige aangepaste functies gratis beschikbaar zijn in de vorm van een sjabloon, terwijl sommige een zeer betaalbare prijs hebben. Het enige geld dat u aan het IT-bedrijf moet betalen, zijn de ontwikkelingskosten.

Tijdseffectief: Zoals hierboven vermeld, zijn er verschillende kant-en-klare thema’s en sjablonen beschikbaar die niet alleen de kosten van de ontwikkeling verlagen, maar ook de tijd van de ontwikkelingsfase verkorten. Joomla heeft een enorm aantal plug-ins en sjablonen beschikbaar die heel eenvoudig in elk type website kunnen worden ingesteld, volgens de vereisten. U hoeft de code niet helemaal opnieuw te schrijven. Voeg gewoon de juiste plug-in en sjabloon toe om de gewenste functionaliteit en thema toe te voegen. Later kunt u de ontwikkelaar vragen om het naar uw wens aan te passen.

Kwaliteitsoplossing: Dit raamwerk heeft een goede reputatie in de markt vanwege zijn veiligheid en stabiliteit. Er is nauwelijks een gevolg wanneer een Joomla-website vastloopt of vastzit. De beveiliging staat altijd bovenaan voor een Joomla-website. Een aanmelding voor de beveiligingswaarschuwing is voldoende om u te laten weten dat u de beveiligde en nieuwste versie gebruikt. Dankzij de Joomla-gemeenschap die duizenden leden heeft om de Joomla-kern te debuggen en aan te passen voor verbetering en kwaliteit.

Als u overweegt de toepassing van derden te installeren, zorg dan voor de beveiliging. Het kan schade toebrengen aan de database als de toepassing rechtstreeks toegang heeft tot de database van uw webtoepassing.

Bron: Kamna Chasta

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie