Hoe kan ik mijn stapels en aambeien genezen zonder me nog meer in verlegenheid te brengen?

Hoe kan ik mijn stapels en aambeien genezen zonder me nog meer in verlegenheid te brengen?

Dit artikel zal u kort vertellen over het probleem van aambeien, wat u kunt doen om ze te genezen, en enkele verbeteringen voorstellen die u in uw levensstijl kunt aanbrengen waar u profijt van zult hebben.

Aambeien, ook wel aambeien genoemd, worden veroorzaakt door een ontsteking rond het anale gebied. Dit kan te wijten zijn aan vele factoren, waaronder een gebrek aan vezels in de voeding, niet genoeg fruit en groenten, en niet genoeg drinken, vooral water. Lichaamsbeweging en algemene fitheid dragen er ook toe bij om aambeien of aambeien weg te houden.

Aambeien of aambeien en spataderen lijken erg op elkaar, in feite zijn aambeien eigenlijk spataderen die zich rond de anus of het rectum bevinden. Zwangere vrouwen kunnen hier aanleg voor hebben door hormonale veranderingen en door de verminderde bloedstroom van de benen naar het bekken en de omliggende gebieden. Te veel zitten of te veel staan ​​kan echter iedereen, niet alleen zwangere vrouwen, vatbaar maken voor de aandoening.

Als u lange tijd achter een bureau zit of staat, is het erg belangrijk om regelmatig te strekken en te bewegen, ten minste eenmaal per uur. Dit is vergelijkbaar met de oefeningen die worden aanbevolen voor langeafstandsvluchten om diepe veneuze trombose te helpen voorkomen. Strek je uit, buig op en neer, zwaai met je armen en laat het bloed stromen om je bloedsomloop te stimuleren. Dit in combinatie met dagelijkse lichaamsbeweging zoals wandelen of zwemmen zal allemaal helpen om de aandoening te verlichten. Sporten zoals gewichtheffen of powerlifting kunnen de stapels verergeren en moeten waar mogelijk worden vermeden om een ​​opflakkering te voorkomen.

U hoeft zich tegenwoordig niet te schamen voor aambeien, want er zijn veel vrij verkrijgbare middelen zoals Preparaat H of Anusol die u kunt kopen zonder een bezoek aan uw arts – haal ze gewoon op bij uw plaatselijke apotheek. Er zijn ook enkele zeer goede websites die u zullen helpen en adviseren hoe u dit probleem het beste kunt aanpakken, veel goede suggesties kunnen worden gevonden door slechts een beetje te zoeken.

Met het volgende product kunt u gemakkelijk een van de bovenstaande problemen oplossen.

Samenvattend: een goed dieet is van vitaal belang – veel verse groenten en fruit, zaden en noten, en veel water zijn de sleutel tot het helpen en genezen van de aandoening. Vezels helpen je om regelmatig te blijven, en als je het moeilijk vindt om voedingsmiddelen te consumeren die rijk zijn aan deze stoffen, kunnen vezeltabletten of sachets die aan water worden toegevoegd gemakkelijk zonder recept worden gekocht en gemakkelijk worden geconsumeerd.

Bron: Hamilton Forbes

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie